Prati nas

Progovorio i neverni muž Šeril Kol: Moj život je uništen!

Vesti

Progovorio i neverni muž Šeril Kol: Moj život je uništen!

Poznati engleski fudbaler nakon medijskih spekulacija o navodnom razvodu sa pevačicom Šeril Kol, konačno je progovorio. Evo šta je neverni suprug popularne pevačice prilično histerično izjavio za britanski tabloid The Sun:

“Odje*ite više, zašto me ne ostavite na miru? Samo želim da budem sam, moj život je uništen!

Sa druge strane, razvod je sve bliža opcija za ovaj nekada obožavani britanski par, a nakon priča da je prekinula sa Ešlijem preko SMS-a kad je saznala za još jednu njegovu vanbračnu aferu, Šeril će svom (još uvek) suprugu pružiti još jednu šansu.

Nakon ubeđivanja, pristala je da se sa njim susretne naredne nedelje, ali će mu za sva objašnjenja i razgovor pouniditi svega 15 minuta…

Svi oko Šeril nadaju se da će ona ostati pri svom i da je razvod neminovan, a među prijateljima koji je na isto nagovaraju su i članice njenog benda Girls Aloud, ali i jedan od sudija talent šoua X Factor u kom je i Šeril učestvovala Sajmon Kauel. On je pevačicu nedavno posavetovao rečima:

“Dosta je bilo malecka, vreme je da počneš da misliš na sebe. On je imao dovoljno šansi.”

Slažem se u potpunosti…7 komentara

7 Comments

 1. Carolija

  02/03/2010 at 3:36 pm

  Sto rece Ivo Andric “Kada si spreman saslusati necije objasnjenje,spreman si i oprostiti”,tako da od tog razvoda,ja mislim,nema nista !!!
  :)

 2. skazi

  02/03/2010 at 4:02 pm

  sad mu zivot unisten…:->

 3. baksuz

  02/03/2010 at 5:08 pm

  vec mu je javno oprostila pre par godina kad je prevario,zaboravih sa kim. vrlo moguce da ce mu i ovo proci,samo dovoljno veliki kamen da nabavi :)))

 4. Prince Caspian

  02/03/2010 at 5:33 pm

  Ja da sam na mestu tog lika Eslija ja bih se razveo od nje..kada sam je vec varao 2 puta vise nego ocigledno je da mi vise do nje nije stalo i da nemam vise razloga da se cimam sa njom..podelili bi imovinu na pola i jade zdravo…cemu uopste ova pompa oko 2 prevare…kao da drugi ljudi nisu ne verni..samo oni ne vise po stranicama tabloida nedeljama…

 5. rihanna

  02/03/2010 at 9:58 pm

  i ja se slazem

 6. JohnTerry

  03/03/2010 at 12:00 am

  Pa normalno da i njoj odgovara publicitet,dok nije poceo da je vara niko nije ni znao za nju…a sad seta po Holivudu…i to bez burme…:)))

 7. Aladin.....Svaba....

  03/03/2010 at 8:24 am

  slazem se sa tekstom..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top