Prati nas

Promena u sastavu žirija: Acu Lukasa menja poznata pevačica u ZG

Televizija

Promena u sastavu žirija: Acu Lukasa menja poznata pevačica u ZG

Iako Saša Popović poznatu petorku naziva ‘pobedničkom ekipom’, u sastavu žirija Zvezde Granda će ove sezone ipak doći do male promene. Naime, Acu Lukasa će zameniti druga estradna ličnost.

Reporteri su juče primetilida u studiju na Košutnjaku, gde se snima ovo popularno takmičenje, nije došao folk pevač. Umesto njega, produkcija je pozvala poznatu pevačicu Miru Škorić.


Međutim, još uvek se ne zna zbog čega je Aca odsustvovao sa snimanja i da li će Mira definitivno zauzeti Lukasovo mesto, ili je u pitanju samo privremena zamena.

4 komentara

4 Comments

 1. kleo

  17. 10. 2017. at 09:56

  this is the end, rece morrison! nema dalje prijatelji, kad lukas odlazi iz granda jer nece da se druzi sa seljacima , on seljacina nad seljacinama, onda treba da se zapitamo gde ovo vodi

 2. k

  17. 10. 2017. at 13:29

  O BOze, aj sto je ovaj u komentarima neobavesten al sto ste vi u redakciji neobavesteni. Imate ceo intervju karleusin na yt. Covek je u Nemackoj vraca se danas zato ga je juce menjala Mira Skoric.

 3. borg

  17. 10. 2017. at 17:39

  poznata pevacica?
  ajd, vazi

 4. Suzana

  17. 10. 2017. at 22:24

  Ako će biti zamena onda nek bude privremena!Lukas je lik i zasmejava gledalište,a ja gledam isključivo zbog njega jer je šou program s njim!Ako ode iz žirija definitivno,definitivno ću gledati nešto drugo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top