Prati nas

Promocija novog albuma Tropico Benda

Događaj

Promocija novog albuma Tropico Benda

Momci iz Tropico benda zahvalili su se prijateljima na ljubavi i podršci, ali i na velikom odzivu!

Posle više od godinu dana, tokom kojih su energiju, strast, ljubav i talenat uložili u nove pesme, novi album Tropico benda je spreman da ugleda svetlost dana!

Jedan od najtraženijih domaćih bendova Tropico bend promovisao je novi album pod nazivom Tropico bend 4 u utorak u Lava baru. Pred prijateljima i predstavnicima medija, momci iz benda su sa bine pozdravili svoje goste i zahvalili se prisutnima na podršci:

“Stvarno smo počastvovani što ste došli i drago nam je što vas ima u tolikom broju. Zahvalio bih se svim saradnicima koji su utisnuli ljubav, posvećenost i rad u naš album. Hvala dragim kolegama koji su došli da nas podrže. To nam pokazuje da i dalje ima kolegijalnosti u ovom poslu. Hvala našim porodicama na ljubavi i podršci, a sada uživajte u našem albumu i nadamo se da ćete se dobro provesti” pozdravili su nas vidno raspoloženi momci iz benda, koji će pored aktuelne promocije biti specijalni gosti na koncertu Ace Lukasa u subotu.

Na ovom događaju su se pojavile njihove brojne kolege i prijatelji: Dženan Lončarević, Lexington band, Dragana Mićalović, Marko Bulat, Adil, Lejla Hot, Željko Vasić, Ana Bebić, Davor Jovanović, Aco Pejović, Romana Panić, Marko Đurovski i drugi.

Ana Bebić

Aco Pejović

Dragana Mićalović

Marina Tadić

Romana

I Adil došao na promociju kolega iz Tropiko benda

U.H.N. / Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Yirdim

    05/06/2013 at 1:58 pm

    niko nema dobar stajling.. a za tropiko svaka cast mislim za novi album..

  2. Anastasija

    05/06/2013 at 3:52 pm

    Na sta lici Ana Bebic,uzas…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top