Prati nas

Promocija novog spota grupe Flamingosi

Događaj

Promocija novog spota grupe Flamingosi

Flamingosi dočekuju goste :)

Na splavu Play sinoć je održana promocija spota  grupe Flamingosi za pesmu Srce. Marinko Madžgalj i Ognjen Amidžić su bilu u svom, veselom elementu i veče otvorili svirkom ex-yu hitova i hitova strane muzike, zatim je usledio blok njihovih, letnjih pesama. Atmosfera je bila sjajna.

Kada su se zvanice zagrejale, zahvaljujući ritmu dobre muzike i sponzoru Gorkom listu, Flamingosi su premijerno pustili njihov spot za novu pesmu Srce. Odličan spot predstavlja svojevrsni spoj Španije, Italije, Kube i Brazila, a uz zaljubljeni par i divne scene sa najlepših trgova i plaža pretenduje da bude veliki letnji hit.

Neke od poznatih ličnosti, koje se podržale ovaj događaj su: Tatjana Vojtehovski, Ana Bebić, Marko Kon, Slavica Ćukteraš, Srđan Moby Dick, Adil, Dr Feelgood, Aleksandra Dabić, Marija i Aleksandar Kubura Srećković, Ana Pendić i drugi.

A tu je i torta

Kada je promocija već počela na splav je došla i Marinkova supruga Dubravka Mijatović, kasnije i Ognjenova žena Danijela Dimitrovska. Njih dvoje sa nestrpljenem očekuju prvu bebu.

D.J. / Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. kiki^^

  28/05/2013 at 9:20 am

  kakav kic

 2. Sunny

  28/05/2013 at 11:30 am

  Cirkusanti,bez blama!

 3. BadGal

  28/05/2013 at 3:54 pm

  KOJI KRALJEVI ! :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top