Pronađite Tuborg Oazu!

Objavljeno: 23.08. 13:57

U Srbiji je juče počeo prvi Twitter lov na #TuborgOazu.

Meteorolozi su najavili skoro 40 stepeni u gradu do kraja nedelje, to je sasvim dovoljan povod da nas Tuborg počasti tajnim i osvežujućim Tuborg Oazama. Svakoga dana, do kraja ove nedelje smo sakrili oaze sa ledeno hladnim Tuborgom i poklonima negde u gradu.

Kako naći gde je danas #TubogOaza?

Na sajtu Oaza.Tuborg.rs postoji mapa Beograda sa lokacijama današnjih #TuborgOaza. Da bi došli do tačne lokacije današnjih oaza tvitni nešto sa #TuborgOaza da bi zumirali mapu. Pozovi prijatelje kako bi što pre otkrili tačnu lokaciju, što više tvitova sa ovim hashtagom to smo bliži lokaciji.

 

Juče, prvog dana ove simpatične akcije u roku od nekoliko sati bilo je više od 120 tvitova na temu #TuborgOaza, što je za kratko vreme uvećalo mapu i otkrilo lokaciju dva kafića u centru grada, gde se do kasno uveče uživalo u Tuborg pivu i Tuborg poklonima.

Danas se akcija nastavlja, pratite dešavanja na @TuborgSrbija i Tuborgovom sajtu i do večeras otkrijte na kojim mestima će biti #TuborgOaza.

Vidimo se tamo! :)Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

biljana obradovic
Hot or not

Nije više plava i nema dugu kosu: evo u kakvom izdanju Biljana vodi novu emisiju

Poznato televizijsko lice Biljana Obradović, koju svi dobro pamtimo po njenoj specifičnoj dikciji i glasu, nedavno je postavila fotografiju na svom Instagram profilu sa...