Prati nas

Proslavila se ulogom u ‘Harry Potteru’, a sada pozira za ‘Playboy’

Bizarno

Proslavila se ulogom u ‘Harry Potteru’, a sada pozira za ‘Playboy’

Scarlett u ‘Harry Potteru’ levo i danas desno (foto: promo)

Scarlett Byrne, glumica koja se proslavila ulogom Pancy Parkinson u čuvenoj Harry Potter sagi, napustila je Hogwarts i posvetila se drugim stvarima.

26-godišnjakinja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja će osvanuti u najpopularnijem muškom magazinu, Playboy, a u opisu se zahvalila svom vereniku Cooperu Hefneru, sinu osnivača kultnog časopisa.

I’m very proud to be a part of the March/April issue of Playboy. I penned a short essay along with my pictorial titled, “The Feminist Mystique”. A big thank you to @Playboy, the creative team, and @cooperbhefner for such a unique opportunity. #NakedIsNormal

A post shared by scarlett (@scarleybyrne) on


“Veoma sam ponosna što ću biti deo martovskog broja magazina Playboy. Napisala sam i kratak esej, koji će se pojaviti uz moje fotografije, koji nosi naslov ‘Mistična feministkinja’. Veliko hvala @Playboy, kreativnom timu i @cooperbhefner na jedinstvenoj prilici”, napisala je Byrne, a zatim dodala hashtag ‘Golo je normalno’.

A post shared by scarlett (@scarleybyrne) on

Scarlett i Cooper su se verili 2015. godine, kada je lepa brineta napisala: “Imala sam sreće da se zaljubim u svog najboljeg prijatelja.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top