Connect with us

Prštale uvrede: Bekuta i Viki se posvađale zbog Cece

Prštale uvrede: Bekuta i Viki se posvađale zbog Cece

Nisu u dobrim odnosima (foto: printscreen)

Nisu u dobrim odnosima (foto: printscreen)

Tokom trajanje ovogodišnjeg serijala Zvezde Granda, Ana Bekuta i Viki Miljković često su ulazile u verbalne okršaje, no prema pisanju Kurir Starsa, koleginice su se pred sam kraj sezone žestoko posvađale i to zbog – Cece.

“Viki je bila besna i ljuta i na pauzi snimanja poslednje emisije Zvezde Granda svima je rekla da situacija treba da se razjasni i da se stavi tačka na peckanja koja ima sa Anom. Bekuta ju je pak sve vreme sa blagim osmehom posmatrala, a Viki je rekla da je glavni razlog što Ana nju ne voli, zapravo Ceca. Tada su je svi začuđeno pogledali, a ona je ponovila isto i dodala da Ana ne može da prevaziđe tu barijeru da su njih dve kume i to što zna da bi Viki sve uradila za svoju kumu,” kaže izvor blizak pevačicama.

“Ona tvrdi da je Ana zbog toga pecka i da zato pokušava da se približi Jeleni Karleuši i bude super sa njom. Ana je u jednom momentu skrenula pažnju svojoj koleginici da nema nameru da se raspravlja i da ne lupa gluposti,” dodaje izvor.

 

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Sunny

  05/07/2017 at 10:37 am

  Odvratne su obe kao i ostatak ljiga bezkarakternih dupeuvlakača Popoviću koji i ako su siturani prodaju se za lovu i medijski prostor. Grand glib. Fahreti i klovnovi sve sa Sašom na čelu koji narod ponižavaju ponavljajući da BAŠ eto NAROD ŽELI I OBOŽAVA šou pun prostakluka, primitivizma, vulgarnosti i neukusa. Pljuc

 2. Roxy

  05/07/2017 at 11:02 am

  Ako je ovo uopste istina, onda viki stvarno lupa gluposti, pre par meseci na instagramu je bila slika ane, brende, i cece zajedno na nekakvoj privatnoj zurci. Viki treba da trazi krivca zatretmak koji dobija u sebi. Meka je ko mokar sundjer, da vrati par loptica kako treba ostavile bi je na miru.

 3. Minaž

  05/07/2017 at 7:14 pm

  Ana Bekuta je raspala stara krmaca

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top