Connect with us

Prva DJ Fitness žurka u Beogradu!
Prva DJ Fitness žurka u Beogradu!

11

DJ Fitness žurke su pravi hit u svetu i ne propuštaju ih ni zvezde poput Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian i Bradley Cooper. Sada ovaj vid zabave uz vežbanje postaje stvarnost i u našoj metropoli!

Klub SkyWellness na Dorćolu organizuje prvu ovakvu žurku u regionu, pod nazivom Wellness BalstOff: DJ Fitness Party. U petak, 6. juna, s početkom u 20.30h, u ovom ekskluzivnom vežbačkom klubu krenuće niz rekreativnih aktivnosti koje će na raspolaganju, samo ovog puta, biti ne samo članovima kluba, već i svima koji u narednim danima nabave svoju ulaznicu na recepciji kluba.

Organzatori dresscode za ovo veče opisuju kao fit, sporty, funky & fab, a napominju da je pristup vežbačkoj zoni kluba moguć samo u sportskoj obući. Uz kupljenu ulaznicu, sva konzumacija te večeri je besplatna, a posetioce čekaju i vredni pokloni u vidu treninga sa profesionalnim trenerima.

Šta je na raspolaganju posetiocima žurke 6. juna? Korišćenje najmodernije TechnoGym fitness zone, DJ Fitness Floor za koji će biti zaduženi DJ Zić i DJ Vanović, Wellness Indore Cycling, Mash It Up Group Training i dve saune samo su deo neverovatne večeri o kojoj već priča ceo grad!

Muzika koju ćemo slušati odgovaraće svačijem vežbačkom ukusu, pa DJ dvojac obećava hip-hop, ragga, funky house i pop repertoar. Rasveta, ozvučenje i specijelani efekti će ove večeri biti u maniru najboljih koncertnih dvorana, a iz kluba SkyWellness kažu kako se nadaju da će ovakve žurke kod njih postati deo redovne ponude.

Više informacija o nabavci karata dostupno je na sajtu www.skywellness.rs.

Danas ćemo vas obradovati sa poklon kartama za ovaj jedinstveni događaj – 50 karta koje važe za dvoje i 20 grupnih karata koje važe za ekipu od četvoro ljudi! Brzo nam se javite na mail@tracara.com, samo naglaste koju kartu želite, ostavite vaše ime i prezime i karte su vaše!

Pročitajte još i:  Novogodišnji paketići ESTAR kozmetike
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top