Connect with us

Prva DJ Fitness žurka u Beogradu!


Prva DJ Fitness žurka u Beogradu!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

11

DJ Fitness žurke su pravi hit u svetu i ne propuštaju ih ni zvezde poput Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian i Bradley Cooper. Sada ovaj vid zabave uz vežbanje postaje stvarnost i u našoj metropoli!

Klub SkyWellness na Dorćolu organizuje prvu ovakvu žurku u regionu, pod nazivom Wellness BalstOff: DJ Fitness Party. U petak, 6. juna, s početkom u 20.30h, u ovom ekskluzivnom vežbačkom klubu krenuće niz rekreativnih aktivnosti koje će na raspolaganju, samo ovog puta, biti ne samo članovima kluba, već i svima koji u narednim danima nabave svoju ulaznicu na recepciji kluba.

Organzatori dresscode za ovo veče opisuju kao fit, sporty, funky & fab, a napominju da je pristup vežbačkoj zoni kluba moguć samo u sportskoj obući. Uz kupljenu ulaznicu, sva konzumacija te večeri je besplatna, a posetioce čekaju i vredni pokloni u vidu treninga sa profesionalnim trenerima.

Šta je na raspolaganju posetiocima žurke 6. juna? Korišćenje najmodernije TechnoGym fitness zone, DJ Fitness Floor za koji će biti zaduženi DJ Zić i DJ Vanović, Wellness Indore Cycling, Mash It Up Group Training i dve saune samo su deo neverovatne večeri o kojoj već priča ceo grad!

Muzika koju ćemo slušati odgovaraće svačijem vežbačkom ukusu, pa DJ dvojac obećava hip-hop, ragga, funky house i pop repertoar. Rasveta, ozvučenje i specijelani efekti će ove večeri biti u maniru najboljih koncertnih dvorana, a iz kluba SkyWellness kažu kako se nadaju da će ovakve žurke kod njih postati deo redovne ponude.

Više informacija o nabavci karata dostupno je na sajtu www.skywellness.rs.

Danas ćemo vas obradovati sa poklon kartama za ovaj jedinstveni događaj – 50 karta koje važe za dvoje i 20 grupnih karata koje važe za ekipu od četvoro ljudi! Brzo nam se javite na mail@tracara.com, samo naglaste koju kartu želite, ostavite vaše ime i prezime i karte su vaše!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top