Prati nas

Prva raspevana konferencija X factora!

Vesti

Prva raspevana konferencija X factora!

Danas je u zgradi televizije Pink održana jedinstvena konferencija za medije povodom objave članova žirija jednog od najpopularnijih pevačkih šou programa na planeti. Na ovoj raspevanoj konferenciji svoj X faktor prvi su, pred žirijem, pokazali najhrabriji novinari mnogih beogradskih redakcija.

“MBK produkcija, izvršni producent i vlasnik licence X Factor veoma je zadovoljna kvalitetom prijavljenih takmičara, ali i reakcijama javnosti na naš četvoročlani žiri u sastavu Željko Joksimović, Emina Jahović, Kiki Lesendrić i Kristina Kovač koji će imati važnu ulogu u ovom tv formatu” – rekla je Milena Popović, PR menadžer X Factora.

Televizija Pink je spremna za emitovanje ovog najpopularnijeg svetskog pevačkog šou programa. Zadovoljni smo jer ćemo pored dobre produkcije emisije, pokazati i snagu svog rada na podizanju novih muzičkih zvezda, što je do sada bio problem nakon realizacije prethodnih talent šou programa – izjavio je Dako Popović, direktor promo i PR sektora i zamenik glavnog urednika TV Pink.

“Produkcija X Factora je odlučila da u olimpijskom duhu u superfinalu nagradi tri prvoplasirana takmičara. Pored građenja muzičke karijere, takmičari će dobiti vredne poklone poput luksuznog automobila, ali i novčane nagrade i ostale poklone od sponzora. Budući da sam učestvovao i u nekim drugim šou programima u prošlosti, želim da naglasim da me je kvalitet takmičara koji su se prijavili za X Factor zaista fascinirao” – naglasio je glavni muzički producent Mirko Vukomanović.10 komentara

10 Comments

 1. AR

  11/09/2013 at 4:28 pm

  Najvise sto mi se svidja u vezi x faktora jeste to sto oni koji ostanu do finala dobijaju i novcanu nagradu, automobile i slicne stvari, jer mi svi znamo kako prolaze oni kojima se obeca stvaranje karijere, ovako ce bar moci, dajem primjer prodati automobil koji dobiju i tako uloziti sami u svoju karijeru!

 2. ljuta papricica

  11/09/2013 at 4:29 pm

  Dobar ziri

 3. lalaa

  11/09/2013 at 6:50 pm

  Svi znamo da ce im ovi iz Pinka napraviti karijeru. Kao i svim Zvezdama Granda. Da je show na Prvoj, mislim da bi se onda trebali brinuti oko svojih karijera poslije kraja X Factora a ovako ne moraju.
  btw. jedva cekam da pocne :)

 4. onlythebrave

  11/09/2013 at 7:32 pm

  Cim se prikazuje na Pinku, imace neke karijere. Ne mora da znaci da ce prvoplasirani biti najuspesniji. Jedva cekam da show pocne!

 5. Nina

  11/09/2013 at 8:14 pm

  A zar ne treba ziri biti okrenut ledjima u odnosu na takmicare? O.o Opet namesteno takmicenje. Smor!

 6. sasha

  11/09/2013 at 8:52 pm

  @Nina ti govoris o “The Voice” ovo je X factor.

 7. jovana

  11/09/2013 at 11:23 pm

  EMINA JAHOVIC X FACTOR SRB = NICOLE SHERZINGER X FACTOR USA
  KRISTINA KOVAC = PAULA ABDUL
  ZELJKO JOKSIMOVIC = SIMON COWEL

 8. nada

  11/09/2013 at 11:32 pm

  Samo ne Željko Joksimović. Iako je stručan, kompromitovao se kao neobjektivan i nepošten kao član žirija.

 9. M

  12/09/2013 at 3:30 pm

  Emina Jahovic? dafuq.

 10. Filip

  13/09/2013 at 12:44 am

  odlican ziri, svaka cast na izboru :)
  jedva cekam da pocne sa emitovanjem

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top