Prati nas

Prva slika Bena Afflecka u ulozi Betmena!

Film

Prva slika Bena Afflecka u ulozi Betmena!

betmen

Affleck kao Betman

Objavljena je prva fotografija Bena Afflecka u ulozi Betmena u novom nastavku filmske sage o ovom popularnom superheroju, Man of Steel, koji će najverovatnije nositi naslov Batman VS Superman.

Reditelj filmskog ostvarenja koje mnogi sa nestrpljenjem očekuju, Zack Snyder, otrkio je prvu fotku iz filma koji će se u bioskopima pojaviti tek 2016. godine.

Prošlog leta saopšteno je da će Aflleck glumiti Betmena, što je naišlo na oprečne komentare publike, a čini se da je negativnih komentara na izbor glavog glumca ipak bilo više.

Redakcija Tracara.com

 


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. loveyouhoe

  14/05/2014 at 1:37 pm

  christian bale <3

 2. lalallal

  14/05/2014 at 4:30 pm

  Dajte coveku priliku da se dokaze,to sto je neko drugi bio dobar u toj ulozi,ne znaci da on nece biti.Odlican je glumac.

 3. msdsf

  14/05/2014 at 7:44 pm

  Baš me briga za njega, hoću da vidim Cavilla.

 4. Tora

  15/05/2014 at 2:10 am

  Moj “problem”, da tako kažem u nedostatku bolje reči, nije u tome što će Batmana igrati neko ko nije Christian Bale, već što Bena Afflecka uopšte ne mogu da zamislim u toj ulozi. Christian Bale, koji je sjajan glumac, potpuno je psihološki produbio Batmana, tj. Brucea Waynea, i zato su filmovi sa njim toliko bolji od svih drugih filmova o Batmanu. Za mene je Ben Affleck vrlo prosečan glumac i već je jednom pokazao da nije za uloge superheroja (beše li to Daredevil?). Daleko više ga cenim kao reditelja.

 5. Pingback: Prva slika Bena Afflecka u ulozi Betmena! - Vugla

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top