Connect with us

Prva starleta Jugoslavije u novom romanu otkrila Bregovićeve tajne

Bizarno

Prva starleta Jugoslavije u novom romanu otkrila Bregovićeve tajne

(foto: depo.ba)

(foto: depo.ba)

Dijana Bećirević, zvezda Starta i američkog Playboya, otkrila je sve tajne popularnog Gorana Bregovića u svojoj autobiografiji Dijana.

Prva starleta bivše Jugoslavije danas živi u Los Anđelesu, a njena knjiga Dijana je ovih dana uzburkala naš region.

Bećirevićeva se trenutno nalazi u Dubrovniku, gde ima promociju romana u kome je, između ostalog, opisala kako je odolela Kevinu Costneru, zavela Al Pacina i imala romansu sa Goranom Bregovićem.

“U knjizi sam pisala o Bregi, ali i o tome kako me je oteo klavijaturisti Vladi Pravdiću. O toj aferi je brujala cela bivša Jugoslavija. Ma, krivili su me i da sam zamalo rasturila Bijelo Dugme. Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom, koji je tada bio zaljubljen u mene. Pojavio se Goran i ‘ukrao’ me od Vlade”, ispričala je Dijana za Informer.

Dijana je pala na Bregin šarm (foto: bhinfo.fr)

Dijana je pala na Bregin šarm (foto: bhinfo.fr)

Međutim, Vlado tvrdi da Dijanu poznaje samo iz viđenja. “O njoj se pre mnogo decenija pričalo jer se fotografisala gola za novine. Po tome je bila veoma poznata. Bila je veoma slobodoumna za to vreme. Upoznao sam je u nekom prolazu i to je bilo to”, ispričao je za Informer. “Skoro mi neko reče da me spominje ta neka žena po medijima i da sam kao bio u konkurenciji sa Kevinom Costnerom i Al Pacinom za njenu naklonost. Crk’o sam od smeha”, priznaje on i tvrdi da nije bio zaljubljen u nju.

(foto: avaz.ba)

(foto: avaz.ba)

Bećirevićeva je ispričala i da je upoznala mnoge svetske zvezde i da je detalje o druženju sa njima opisala u romanu. “Godinama vežbam jogu sa glumicom Demi Moore. Al Pacina sam upoznala kada je snimao Kuma. Bio je pravi kompleksaš”, otkrila je lepotica.Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top