Prati nas

Prvi intervju Kim Kardashian od pljačke: Bilo je suđeno da mi se to desi

Video

Prvi intervju Kim Kardashian od pljačke: Bilo je suđeno da mi se to desi

Kim iskreno o pljački i novoj knjizi Caitlyn Jenner (foto: WarnerBros)

Kim iskreno o pljački i novoj knjizi Caitlyn Jenner (foto: WarnerBros)

Kim Kardashian dala je svoj prvi intervju od pljačke u Parizu i u emisji Ellen DeGeneres govorila je između ostalog i kako je taj nesrećni događaj promenio nabolje i da joj više nisu važne materijalne stvari.

“Znam da zvuči ludo, ali znam da je bilo suđeno da mi se ovo desi. Sada sam druga osoba. Bilo je suđeno da mi se dogodi. Osećam da se takve stvari dešavaju kako bi iz njih izvukli neku pouku. Nije bila tajna, jer i u našem rijalitiju vidite da volimo da se pokazujemo, i ja sam definitivno ranije bila meterijalista. Ništa nije loše u tome da imate stvari i naporno radite kako bi ih stekli, ali sada sam srećna što moja deca imaju ovakvu majku. Jer više mi nije stalo do tih stvari”, rekla je iskreno Kim u emisji The Ellen DeGeneres Show.

Govoreći o užasnoj noći kada su je opljačkali u apartmanu u Parizu, rijaliti zvezda je rekla: “Istog trenutka mi je bilo muka. To je osećaj koji se ne može opisati. Odmah sam znala da su došli zbog mene. Pomolila sam se, govoreći: ‘Znam da idem u raj. Nadam se samo da će moja deca i moj suprug biti dobro’. Nisam želela da plačem, ali su me rasplakali. Sve se dogodilo vrlo brzo. Bilo je to dobrih sedam-osam minuta mučenja, ali kada sada se sada osvrnem na to, pomislim: ‘Dobro je, bar nisu bili nasilni’. Moglo je biti mnogo gore, tako da ne želim da zvučim nezahvalno. Tu sam, kod kuće, bezbedna sam i mnogo bolja osoba, sve je dobro. Nastavljamo dalje”, izjavila je kroz suze majka dvoje dece.

'Uvek ću je voleti. Bila je moj očuh toliko godina', kaže Kim (foto: Instagram/caitlynjenner)

‘Uvek ću je voleti. Bila je moj očuh toliko godina’, kaže Kim (foto: Instagram/caitlynjenner)

Osim traumatičnog iskustva koje je doživela tokom pljačke, Kim je govorila i o memoraima Caitlyn Jenner koji su poslednjih nedelja podigli veliku prašinu. Cait je, između ostalog, podelila i intimne detalje života sa Kris Jenner, a supruga Kanye Westa je o tome rekla: “Srce mi se slama zbog majke jer je ona prošla kroz toliko toga. Caitlyn promoviše svoju knjigu i govori razne stvari, ali mislim da je to nepotrebno. Osećam da to nije fer, te stvati jednostavo nisu istina”, rekla je 36-godišnja rijaliti zvezda i dodala: “Mislim da je moja majka toliko dugo bila obzirna i uvek bila tu za Caitlyn i imala sjajan odnos sa njom. Uvek ću je voleti. Bila je moj očuh toliko godina”, otkrila je Kim na kraju.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top