Prati nas

Prvi kasting za X factor 20. avgusta u Budvi

Televizija

Prvi kasting za X factor 20. avgusta u Budvi

Poznate lokacije audicija za X factor

 

Ove jeseni u region stiže jedan od najpopularnijih muzičkih formata u svetu, X factor, koji će se emitovati u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Na zvaničnoj Facebook stranici X factor Adria osvanula je lista gradova u kojima će se održati audicije: Beograd, Novi Sad, Niš, Budva, Banja Luka, Sarajevo i Skoplje. Predaudicije će u svim gradovima trajati po jedan dan, osim u Beogradu gde će trajati čak tri dana. Prva je zakazana za 20. avgust u Budvi. Poslednji predkasting biće održan 2. septembra, nakon čega sledi snimanje audicija.

Kandidati koji prođu dalje od 6. septembra snimaće svoje audicije u studiju televizije Pink u Šimanovcima. Nakon audicija, takmičari se dele u četiri grupe: svaka od njih pripada jednom mentoru, odnosno članu žirija. Naredna runda takmičenja odigrava se u kućama mentora – kandidati koji prođu i ovu fazu takmičenja ulaze u poslednji krug X factora, a to su Live emisije iz kojih će iz nedelje u nedelju ispadati po jedan takmičare.

Ukoliko želite da učestvujete u X factoru to možete učiniti popunjavanjem online prijave ovde. Prva epizoda šou programa biće emitovana 14. oktobra, dok 19. novembra počinju Live emisije.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. lbtfe

  17/07/2013 at 1:40 pm

  Ee, da mi je talenat i samopouzdanje, da se i ja prijavim. Oduvijek sam zalila sto se nisam rodila s pravim talentom za pjevanje i jos kad vidim da se time bave profesionalno i uspjevaju zivjeti od toga, nekako mi se to bas cini kao posao koji te ispunjava. I dobro je sto je nagrada novac, a ne neki tralala album, pa budes zaboravljen prije nego sto ti i izadje prva pjesma.

 2. SAD

  17/07/2013 at 1:59 pm

  Ja na fb-u ne vidim nikakvu listu gradova …

 3. Jovan

  17/07/2013 at 2:21 pm

  Kontam da idu tada u Budvu da im jos uvek bude toplo i lepo na moru. xd

 4. LILI

  17/07/2013 at 3:04 pm

  Uvek treba imati veru u sebe ali to nije baš lako :*

 5. Vasilije Ojdanić

  10/08/2013 at 1:14 am

  Ljudi, ja sam skupio hrabrost i prijavio se :’D Verujem u sebe da ću uspeti i u to uopšte ne sumnjam.. Još kad biste vi glasali za mene hehehe

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top