Connect with us

Prvi kuvar Srbije kuva za Bobana Rajovića!
Vesti

Prvi kuvar Srbije kuva za Bobana Rajovića!

Postaje ugostitelj: Boban Rajović

Postaje ugostitelj: Boban Rajović

Boban Rajović odlučio je da se okuša i u ugostiteljstvu. On će u ponedeljak otvoriti restoran LA VIE (Život) i to u Novom Sadu.

“Moja prva gaža bila je u Novom Sadu a ja sam neko ko nikad ne zaboravlja svoje početke i sve kroz šta sam prošao da bi stigao tu gdje sam trenutno. To je ta simbolika, želim da oživim uspomene na svoje početke a s druge strane, naletio sam na vrlo atraktivnu lokaciju u Novom Sadu i odlučio da, što bi rekli, spojim ugodno s korisnim, da se okušam u nečemu drugom u čemu ću moći uživati kada jednoga dana odlučim da se maknem sa estrade,” ispričao je Boban.

Glavni kuvar u restoranu Bobana Rajovića biće Petar Gajić, potpredsednik kulinarske asocijacije i osnivač kulinarske federacije Srbije a široj javnosti poznat je i kao jedan od sudija u reality-ju ”Prvi kuvar Srbije”

”Mislim da nema boljeg čovjeka u Srbiji a Boga mi i šire za ovaj posao od Petra Gajića i upravo zbog toga sam se odlučio za saradnju s njim i jedva čekam otvaranje restorana i uživanje u Petrovim specijalitetima” kaže Boban.

P.Ž./Tračara

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. grr

  01/02/2014 at 1:37 pm

  Ali carapa na ruci hit!!!

 2. Maja

  01/02/2014 at 1:52 pm

  Piroman kralj!

 3. Hanah

  01/02/2014 at 3:32 pm

  Čarapa?

 4. miranda kerr

  01/02/2014 at 3:43 pm

  A ja sam ukapirala da ce Bojana Stojkovic da kuva za njega. :-) ;-) :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top