Prati nas

Prvi snimak iz nastavka filma ‘Love actually’

Film

Prvi snimak iz nastavka filma ‘Love actually’

Andrew Lincoln nekad i sad (foto: Instagram)

Andrew Lincoln nekad i sad (foto: Instagram)

Svi obožavaoci filma Love actually oduševljeno su primili vest da će uskoro biti snimljen mini nastavak ove romantične komedije.

Moraćemo još samo malo da strpimo, a stiglo je nešto da čekanje prekrati i najavi film koji je okupio skoro celu ekipu iz originala. BBC je pustio kratki tizer sa Andrew Linkolnom, odnosno Markom, koji i dalje obožava poruke na karticama, na kojima je i otkrio datum premijere nastavka.

“Zdravo. Samo sam želeo da vas zamolim, bez nade ili plana (i zato što se bliži Red Nose Day) da nam se pridružite u posebnom okupljanju zvanom Red Nose Actually, u petak 24. marta na BBC1…zapravo”, pisalo je na karticama.

Sledećeg petka na malim ekranima videćemo Rowana Atkinsona, Marcusa Brigstocka, Thomasa Brodie-Sangstera, Colin Firtha, Hugh Granta, Keiru Knightley, Martinu McCutcheon, Lúciju Moniz, Liama Neesona, Billa Nighyja i Oliviju Olson u teletonu organizovanom za pomoć deci u siromašnim područjima širom sveta.

Alanova smrt neće biti opisana u nastavku (foto: Fanpop)

Alanova smrt neće biti opisana u nastavku (foto: Fanpop)

Jedan par iz originalnog 2003. godine snimljenog filma ipak se neće vratiti sa nastavkom svoje ljubavne priče. Emma Thompson nedavno je otkrila da zbog smrti Alana Rickmana, njenog lika neće biti u nastavku. “Richard (Curtis, režiser, prim.aut.) me je pozvao i rekao: ‘Draga, ne možemo ništa da napišemo za tebe zbog Alana’. Ja sam odgovorila: ‘Naravno, bilo bi pretužno’. Još je rano”, rekla je Oskarovka i dodala: “Dugo smo razmišljali o tome, ali se sve činilo pogrešnim. Tako da je ovo ispravna odluka”, objasnila je Emma svoju odsutnost.

Pogledajte koliko su se neki od likova promenili i ko će izgledati u nastavku.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top