Prati nas

Prvi srpski top model je…

Vesti

Prvi srpski top model je…

Nakon tri meseca večeras je proglašena pobednica rijalitija Top model by Ivana Stanković. Titulu prvog srpskog top modela odnela je 18-ogodišnja Neda Stojanović iz Raške.

Finale rijalitija, koje je održano u Zagrebu, gledaoci su mogli da prate uživo na Prvoj televiziji. Prva je ispala 19-ogodišnja Milica Đorđević. Bojana Banjac i Neda Stojanović ušle su u veliko finale rijalitija.

Članovi žirija istakli su da im je bilo jako teško prilikom izbora i da su od dve pobednice morli da odaberu onu koja je za nijansu bolja. Pobednica je saopštena na vrlo zanimljiv način – na ekranu se pojavila naslovna strana časopisa Grazia sa naslovom Prvi srpski top model – bez fotografije pobednice. Nakon minuta iščekivanja pojavila se Nedina slika. Iako su mnogi očekivali da će se rasplakati, pošto je tokom rijalitija bila laka na suze, Neda je ipak vest da je pobednica primila bez suza!

Ona je potpisala ugovor sa modnom agencijom Klik, dobiće naslovnu stranu časopisa Grazia, kao i putovanje u Izrael.

Da li ste saglasni sa odlukom žirija? Da li je Neda zaista zaslužila da pobedi i ponese titulu prvog srpskog top modela?

Loading...


109 komentara

109 Comments

 1. Bosiljka

  15/06/2011 at 8:23 am

  Takodje sam bila ubedjena da je sve namešteno dok Neda nije pobedila. Zaista je bila najbolja a koliko sam videla njena nevinost i skromnost su samo privlačile a ne odbijale strane klijente!!!Nedo samo nastavi!!!

 2. boki

  17/06/2011 at 10:14 am

  S.d

 3. kiki

  17/06/2011 at 4:53 pm

  zao mi je sto milica nije obedila…..

 4. Catharine :D

  28/06/2011 at 3:00 pm

  Neda je zasluzila pobedu,imala je (idalje ih ima) sve predizpozicije za prvog srpskog top modela,zgodna,lepo gradjena,ima graciozan hod,lepo lice i imala je veliku zelju.Ako gledamo ceo rijaliti mislim da su se sve tri dobro pokazale s tim sto se Bojana probudila tek kada su Ivana,Misa i Nenad glumili da je ispala,ali sve u svemu sve su mi bile jako drage i kad bi me neko pitao pre finala za koga navijam izdvojila bih vise Milicu i Nedu,da je Milica visa,apsolutno bi bila prvi srpski top model :D

 5. sanjaa

  06/07/2011 at 9:21 pm

  ma nedi svaka cast,ali ipak milica je bila the best od pocetka!uvek najlepsa,najbolja,najsmesnija!!!

  ko zna zasto je neda pobedila?!

 6. m!c!k@

  16/07/2011 at 7:56 pm

  za nedu sam navijala od pocetka!!!znala sam da ce pobediti najlepsa je a i najvise lici na manekenku!!ali i bojana mi je bila simpaticna stvarno se trudila!

 7. Pingback: Milica iz "Top modela" postaje voditeljka?!

 8. stefan

  01/08/2011 at 8:44 pm

  svaka cast Nedo…………….

 9. Dora

  26/06/2012 at 8:57 pm

  Po meni Neda nije trebalo da pobedi, vec Dejana, Nera ili Katarina.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top