Connect with us

Prvi Urbanathlon- adrenalinska trka kroz Beograd!
Vesti

Prvi Urbanathlon- adrenalinska trka kroz Beograd!

Urbanathlon je jedinstvena gradska trka koja spaja gradsku i adrenalinsku atmosferu u jedinstveno iskustvo i već je postala tradicionalna manifestacija u Čikagu, Njujorku, Moskvi, Singapuru, Zagrebu… Sada se ova trka po prvi put održava i u našem gradu, i to u organizaciji magazina Men’s Health.

Trka je podeljena u dve kategorije- Challenger kategorija je prilagođena fizički bolje pripremljenim takmičarima koji se takmiče u ekipama-parovima, dok je Urban kategorija dostupna svima i prilagođena fizičkim sposobnostima rekreativaca. Svi takmičari će trasu prelaziti peške, autobusom, džet-skijevima i biciklima. Najbolje i najsnalažljivije takmičare očekuju i vredne nagrade.

Prvi Men’s Health Urbanathlon biće održan 12. septembra 2010.godine. Start će biti na platou ispred Doma Narodne Skupštine u 12h, odakle će takmičari preko Slavije, Ade Ciganlije, Delta City-ja, Keja Oslobođenja, Brankovog mosta i Knez Mihajlove ulice doći do cilja – opet na plato ispred Doma Narodne Skupštine.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti isključivo putem sajta www.urbanathlon.rs, na kome će biti objavljena i mapa trke sa detaljima. Prijavljivanje traje do petka, 10. septembra.

Super akcija! Vidimo se tamo! :)

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. car

  08/09/2010 at 8:57 am

  NAJZAD PRAVA STVAR U BEOGRADU*

 2. djordje

  24/03/2011 at 9:18 am

  Zanima me dali ce se i ove godine(2011) organizovati Urbanatlon?
  Kada i gde se mogu prijaviti i videti detaljije informacije….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top