Prati nas

Prvo lice TV Nove je Slavko Beleslin!

Televizija

Prvo lice TV Nove je Slavko Beleslin!

slavko beleslin

Prvo lice TV Nove

 

Od kako je najavljen rad televizije Nova.rs krenule su priče koja su poznata televizijska imena koja će biti na ovoj televiziji. A, sada se može reći da je sezona TV transfera postala javna. Još uvek se ne zna ko su svi poznati TV voditelji koji će imati sreću da ih gledaoci  gledaju u HD rezoluciji, ali ime koje otvara sezonu je Slavko Beleslin!

Naime, Slavko koji iza sebe ima bogatu uredničku i voditeljsku karijeru će nastaviti svoj rad na TV Novoj. Beleslin će raditi u informativnoj redakcij najmlađe I najmodernije medijske kuće na Balkanu, a gledaoci će ga gledati u centralnoj informativnoj emisiji odnosno nakon kratkog izleta u zabavne vode, pomenuto TV lice se vraća informativi u kojoj je i izgradio svoje ime i koja ga je proslavila.

Podsećanja radi, Beleslin je započeo svoju karijeru na nekadašnjoj BKTV u kojoj je radio od reportera, preko urednika do voditelja informativne emisije Telefakt, kasnije se pokazao u jutarnjem programu Budilnik. Po gašenju ove TV stanice je nastavio karijeru u producentskoj kući Adrenalin na mesto urednika programa, a radio je kao urednik i scenarista na projektima: Piramida, Ja imam talenat, Karaoke obračun i mnogi drugi.

Sa preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji Piramida prelazi na kanal ružičaste televizije gde je vodio Nacionalni dnevnik do odlaska sa iste 2011.godine kada nastavlja karijeru na televiziji B92.

foto: Story.rs / Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. valerija

    08/01/2014 at 2:49 am

    volim njegov glas <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top