Prati nas

Publika Musicology festivala uglas pevala sa Mariom Biondijem

Vesti

Publika Musicology festivala uglas pevala sa Mariom Biondijem

musicology-dan-dva

Musicology festival priveo je kraju svoj drugi koncertni dan na Kalemegdanu. Nakon nastupa (MR) RELIC benda, koji je označio i njihov povratak na scenu, na binu Musicology festivala popeo džin mekog srca, sicilijanski Beri Vajt iliti jednostavno, Mario Biondi.

Mario je prvi put nastupio u Srbiji i nakon krcatog nastupa na teniskim terenima, može se zaključiti da je već postao miljenik beogradske publike. Biondi je izveo svoje stare hitove, ali i svoje već dobro poznate pesme sa albuma Sun, a posetioci Musicology festivala, gromoglasno su pevali uz pevača od prve do poslednje pesme.

Biondi je opravdao svoju reputaciju neverovatno harizmatične pojave na bini, raskošnog soul vokala, a bend koji ga je pratio, pružio je publici svojevrsni muzički užitak.

Nakon što se Mario definitivno pozdravio sa publikom na Kalemegdanu, žurka se nastavila u klubu Summer Stage BitefArtCafe uz fenomenalnu set listu Nikole Kontea, koji je publiku držao na nogama celu noć.

Nastup svojih sunarodnika u publici ispratio je i ambasador Italije Đuzepe Manco, uživajući u pozitivnoj atmosferi.

Na Musicology festivalu će naradna dva dana nastupiti Keziah Jones i Dirty Loops, švedska muzička atrakcija, uz domaću podršku ManGroove i Vasil Hadžimanova i žurkama na kojima će se predstaviti domaća atrakcija Al Jazzira i DJ Pookie.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top