Prati nas

Pušio džoint pred detetom: Otkriveni detalji razvoda Ane i Raste

Vesti

Pušio džoint pred detetom: Otkriveni detalji razvoda Ane i Raste

(foto: Instagram)

Nakon nešto više od godinu dana braka, Ana Nikolić je rešila da stavi tačku na brak sa 11 godina mlađim suprugom Stefanom Ðurićom Rastom, a sada je otkriveno i šta je tačno razlog njihovog raskida.

Naime, kako izvor blizak paru obaveštava, Ana više nije mogla da podnese činjenicu da Rasta više vremena provodi van kuće nego sa svojom porodicom.

”Nakon što se Ana porodila i izašla iz bolnice, Rasta se trudio da bude dobar otac. Svoje slobodno vreme provodio je sa porodicom i nije se odvajao od nje. Stalno je vodio računa o Tari i želeo da što više bude sa njom. Međutim, nakon nekoliko nedelja se vratio momačkom načinu života, što je Ani veoma zasmetalo. Nije mario za to što Tara ima samo tri meseca, već je voleo da zapali džoint u stanu. Ponašao se kao da ona ne postoji, a Ani to nikako nije prijalo’’, otrkio je izvor za Alo, pa dodaje:


“Nakon što je jedne večeri odlučio da izađe u provod, Ana ga je zamolila da ostane sa njima u stanu. Rekla mu je kako bi bilo lepo da svi zajedno provode više vremena, posebno kada nema nastupe. On joj je tada odbrusio da mu ne pada na pamet da sedi kod kuće kad već može da izlazi i kad nema tezge. Ana je tada poludela i rekla mu da joj je muka od njegovog dečačkog ponašanja, te da mora da se sabere i shvati da je on sada ipak otac, te da neka navike mora da promeni’’.

Izvor dodaje i da se Rasta iselio iz stana i da pevačica i reper više nemaju nikakv kontakt. Ani trenutno oko Tare pomaže njena majka.

“Ona još nije odlučila da li će doći do razvoda, ali uveliko razmišlja o tome. Ovih dana bi trebalo da se vidi sa advokatom i proceni da li je to sada najbolja odluka, budući da je ovo jedna od kriza u braku, kroz koju prolaze svi parovi’’, rekao je izvor za kraj.

4 komentara

4 Comments

 1. Vanesa

  03. 11. 2017. at 12:47

  Oće li biti neka normalna vijest na Tračari koju je otkriva neki izvor, daleki, nepoznati?!

 2. Keki

  03. 11. 2017. at 12:51

  A i bas je briga. Mislim jeste sama sebi ovo nanela ocajnim i to bas ocajnim potezom ali barem je dobila Taru.

 3. Lorka

  03. 11. 2017. at 13:48

  Nadajmo se potajno da je Ćazimovo…

 4. oooo

  03. 11. 2017. at 19:46

  Pa bar joj je brak trajao duze nego Natasin Bek. Xaxaxaxaxa bas sam los cocek, smejem se tudjoj nesreci…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top