Prati nas

Pussycat Dolls- definitivan razlaz?!

Vesti

Pussycat Dolls- definitivan razlaz?!

Ako je verovati on-line tabloidima poznati ženski bend Pussycat Dolls je pred definitivnin razlazom. Više puta se šuškalo o trzavicama između devojaka u bendu, a sad je kako izgleda sve gotovo.

Kimberli Vajt, jedna od Lutkica nije ni potvrdila ni demantovala ovu vest. Evo šta je rekla u svojoj skorašnjoj izjavi:

“Baš smo završile veliku svetsku turneju, pa uzimamo pauzu kako bi se mogle posvetiti samostalnim projektima. Provela sam šest divnih godina u bendu, a plešem već 20 godina. Mislim da je vreme da se krene dalje”.

pussycat-dolls

Kako se priča pravi razlog za raspad benda je ljubomora ostalih devojaka na Nikol Šercinger, koja je zbog svoje najnovije veze sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, došla u centar pažnje svetske javnosti. Novostečena slava, kako se šuška još je samo pogoršala stvari jer je Nikol više nego ikad egocentrična, što je dovelo da velike svađe na koncertu u Las Vegasu.

Tad je Nikol poručila publici: “Ne dozvolite da vam iko stane na put prema ostvarenju snova!” Posle toga, situacija na bini je bila prilično neprijatna, jer je izgledalo da devojke jedva čekaju kraj koncerta.

Šteta…

izvor: index.hr

Loading...


57 komentara

57 Comments

 1. ****cici-mici****

  11/12/2009 at 9:17 pm

  shteta……..

 2. Jenna Jameson

  05/03/2010 at 4:50 am

  Stvarno steta i to velika

 3. SaRa BiEbEr

  03/04/2010 at 11:39 am

  bilo je i vreme!!!!!!!msm,ja sam ih volela,ali da se razumemo,tu je samo nikol pevala a i ostala devojke iz grupe imaju lep glas!!!!!najbolje je da svako pocne svoju karijeru i gotovo!!!

 4. Saska

  09/04/2010 at 9:09 am

  neee! tracaro,nije kimberly stuart nego kimberly WYATT ! :))

 5. MELODY T.

  05/06/2010 at 10:09 pm

  Slušaj te…nije Nicole jedina koja dobro pjeva u grupi…poslušajte neke pjesme i Melody pjeva…ona je meni najdraža članica grupe…ona i Carmit koja je otišla…mislim da ima jako puno šanse da Melody nastavi karijeru…jer se ističe svojim super glasom i svojom ljepotom…

 6. anali

  13/06/2010 at 4:53 pm

  ovako…Sto se mene tice najbolje su, ako su se raspale to je njihov problem ali nije fer prema drugim clanicama grupe da samo Nikole pjeva,neka budu jednake i da sve pjevaju i plesu.Ako se raspadnu ili ako su se vec se raspale mnogo mi je zao.

 7. nikol

  25/06/2010 at 1:13 pm

  STETA ali tako je sudjeno nikol je uspesna i uspece bez njih

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top