Prati nas

Puštena sa rehabilitacije, a priča sama sa sobom

Video

Puštena sa rehabilitacije, a priča sama sa sobom

Iako su psihijatri odlučili da Amande Bynes ostane pod njihovim nadzorom još najmanje mesec dana problematična glumica je preksinoć viđena kako šeta sama po ulicama Kalifornije.

Amanda, ipak, nije pobegla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je zadržana protiv svoje volje. Ona je iskoristila svoje pravo da je pregleda drugo stručno lice i da odluči o njenom psihičkom stanju.

Na njeno neizmerno zadovoljstvo ustanovljeno je da je “potpuno svesna i razumna i pored toga što je očigledno pod uticajem lekova kojima je kljukaju oni koji tvrde da je ozbiljno bolesna”.

I tako se Amanda našla na slobodi i nakon duge šetnje otišla je u restoran gde je naručila mnoštvo hrane koju je bukvalno proždrnula, što bi rekla Indira Radić, kako su saopštili ostali gosti restorana. Požalila se konobarici na flaster koji mora da nosi na licu zbog operacije koju je nedavno imala.

Međutim, pre nego što je napustila restoran Amandu je neko od prisutnih snimio kako priča sama sa sobom.

Hmm, izgleda da stručno lice koje je pregledalo Amandu i nije bilo baš tako stručno…

N.M./Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. Girl who lives for music and love

    02/11/2014 at 6:17 pm

    Ona pjesma Indire Radic na francuskom je urnebes. Zvuci kao da kaze:”Ajvar sam prozdrnula, torba mi je teza, dva dupla sam drmla…” Samo poslusajte, ja sam umirala od smijeha XD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top