Prati nas

Pustili je iz ludnice, pa se ofarbala u ljubičasto!

Foto

Pustili je iz ludnice, pa se ofarbala u ljubičasto!

Nastavlja da pravi probleme (foto: Mariotto/Chiva/INFphoto.com)

Nastavlja da pravi probleme (foto: Mariotto/Chiva/INFphoto.com)

Poznato je da žene kada požele promenu u svom životu, često krenu od frizure. Među njima je i glumica Amanda Bynes koja svoju dugu plavu kosu ofarbala u ljubičasto!

Pevačica, koja je nedavno puštena iz psihijatrijske klinike, u petak je sa svojim fanovima na Twitteru podelila svežu fotku iz frizerskog salona, ponosna na svoju kosu boje lavande, napisavši “Ofarbala sam kosu u ljubičasto. Još uvek nisam sigurna da li mi se dopada. Slika je malo mutna.”

Iako je promena boje kose interesantan potez, postavlja se pitanje kako je pevačica finansirala svoju posetu skupom frizerskom salonu , budući da se na Twitteru javno požalila kako joj roditelji nisu dali novac ni za boravak u hotelu.

Fotografijom na Twitteru objavila da se farba (foto: twitter)

Fotografijom na Twitteru objavila da se farba (foto: twitter)

“Mrzim svoje roditelje zato što mi nisu dali novac za hotel. Šta nije u redu sa njima? Oni ne zaslužuju da kontrolišu moje finasije! Oni su obični bednici i boriću se da povratim kontrolu nad svojim novcem.” napisala je Amanda.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Dušan

    09. 11. 2014. at 18:23

    Iz ludnice? Tračaro…

  2. Trish

    09. 11. 2014. at 19:28

    A dobro sad, kakve to veze ima ako je “puštena iz bolnice i ofarbala kosu u ljubičasto”? Da li je to problematično ponašanje? Pa i normalni ljudi boje kosu u razne neprirodne boje pa nikom ništa. Tračaro, počinješ da me zabrinjavaš. Smanji malo tu teatralnost.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top