Prati nas

Racija u dvorcu Dragane Mirković!

Bizarno

Racija u dvorcu Dragane Mirković!

Pevača Dragana Mirković i njen suprug Anton Bjelić doživeli su veliku neprijatnost prošle nedelje – u njihov dvorac u četvrtak uveče  upao je specijalni tim austrijske policije za borbu protiv imigranata.

“U selu Ebenfurth u kome Dragana živi sa suprugom i decom, upala je policijska racija i pohapsila sve radnike, budući da je ustanovljeno da su svi radili na crno – niko od njih nije bio prijavljen, niti je imao radnu dozvolu. Zbog propusta Draganinog supruga Tonija, osmorica radnika dobili su zabranu ulaska u Austriju, u trajanju od 5 godina”, kaže za Tračaru pouzdani izvor iz austrijske prestonice.

Kako dalje navodi naš izvor, dvorac pevačice i biznismena je sada pod prismotrom policije za strance, kao i finansijske inspekcije. Dok se Dragana ovim povodom nije oglasila, njen suprug dao je izjavu austrijskim medijima.

“Znam da su neki ljudi uhapšeni. Mi smo ove nedelje bili u inostranstvu. Nažalost, ne znam šta se tačno dogodilo, zapravo, o kojoj građevinskom podizvođaču je reč. U svakom slučaju, to nisu bili naši ljudi, mi sve radimo po propisima. Mnoge austrijske građevinske firme radile su na zamku i sve imaju uredne dozvole. Ja ne kontrolišem da li neka od njih zapošljava radnike na crno”, izjavio je Bjelić.

Pogledajte spot koji je Dragana Mirković snimila u svom dvorcu.

F.Y./Tracara4 komentara

4 Comments

 1. Jovana :)

  18/04/2012 at 1:49 pm

  Pa da! Hvale se na sav glas novcem i popularnosti a neće radnike da prijave. Sramota! o.O

 2. Neka_Mala

  18/04/2012 at 2:11 pm

  nisu oni krivi sto gradjevinske firme zaposljavaju ljude na crno,njihovo je da ih plate,,uostalom NEMA te firme koja to ne radi i kad zaposlis tu firmu da ti nesto pravi otkud znas da njihovi radnici nisu prijavljeni.

 3. Coffee_fan

  18/04/2012 at 2:54 pm

  Velika gospodja drzi radnike na crno…

 4. dada

  13/11/2012 at 10:39 pm

  seljanka iz Kasidol!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top