Prati nas

Racija u klubu: Daru Bubamaru pretresali zbog droge

Bizarno

Racija u klubu: Daru Bubamaru pretresali zbog droge

Dara Bubamara morala je da prekine nastup u jednom beogradskom klubu, nakon što je u isti upala policijska racija i izvršila pretres!

Inspektori su pretresali i folkerku, pa je i ona morala da preda svoju torbicu na pregled. Kod nje nije pronađeno ništa sumnjivo.

Tokom racije nastao je tajac. Dara je odložila mikrofon i stala u red za pretres. Bila je prilično uznemirena, iako je znala da je čista. Bilo joj je neprijatno jer su joj prekinuli nastup. Dala je policajcu svoju torbicu i našalila se s njim, rekavši mu da tu neće ništa naći osim novčanika, parfema i ključeva,” priča izvor s lica mesta i dodaje da folkerka nije navikla da joj naoružane snage upadaju na nastup.

Dara nema iskustvo s tim, u tim situacijama ne zna kako da se ponaša. Nikad nije imala dodir s drogom, ali uvek se plašila da joj neko nešto ne podmetne. Tako je i preksinoć samo ponavljala: „Kakav sam baksuz. Neko će mi nešto uvaliti, izbiće skandal, a ja ni kriva ni dužna.“ Srećom, sve se završilo dobro, Bubamara je nastavila da peva i napravila pravi spektakl na bini.”


Pevačica je potvrdila da je policija bila na njenom nastupu i dodala da se pored njih oseća sigurno.

“Drago mi je kad policija dođe na nastup jer sam onda i ja bezbedna. Svašta se dešava po klubovima, a kad uniformisana lica dođu, onda sam mirnija. Možda ljudima nije prijatno kada vide kordon policije ispred kluba, ali ti ljudi rade svoj posao. Na sreću, nikad nisam doživela neprijatnost,” rekla je Bubamara za Kurir.


1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    30. 10. 2017. at 09:42

    Ko nju šminka da mi je znati? Žena izgleda milo rečeno-kao maskota!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top