Connect with us

Rada Manojlović na meti manijaka!

Šokantno

Rada Manojlović na meti manijaka!

Rada strahuje za svoju bezbednost!

 

Zvezda Granda, Rada Manojlović, već mesecima živi u strahu, piše današnji Kurir. Ona se, navodno, boji za svoj život i ne oseća bezbedno jer je proganja manijak, koji je izašao iz zatvora.

Naime, Rada se požalila kolegama da je nepoznata osoba već mesecima uhodi na svim nastupima po Srbiji i regionu, pa je upravo po njihovom savetu otišla u policiju i prijavila ga. Njen dolazak u MUP zabeležile su kamere emisije Paparaco lov, a ti kadrovi emitovani su sinoć na TV Pink.

“Saznala je da je to bivši robijaš iz unutrašnjosti. Rečeno joj je da se pripazi i da izbegava sama da se kreće. Pošto je policija znala o kome se radi, manijaka su pozvali na informativni razgovor, tokom kojeg mu je uručeno upozorenje i zabrana prilaska pevačici. Ukoliko joj se još jednom približi, biće uhapšen”, kaže izvor.

Redakcija Tracara.com
Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Neko tamo

  29/11/2013 at 10:43 am

  Ko jos nije??

 2. Baby Monster

  29/11/2013 at 11:04 am

  Ludaka pune ulice :D

 3. Svichky

  29/11/2013 at 8:49 pm

  jedan od apsolutno najgorih osecaja…mozda cak i gori od gubitka nekog dragog, jer smrt je konacna a iscekivanje, aksioznost i zivot u strahu nije zivot vredan zivljenja zaista. nazalost znam kako je i mogu samo reci – jadna devojka i da ce valjda sve biti ok.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top