Prati nas

Rada Manojlović: Prevara je za muškarce kao sport, važno je da vas voli

Bizarno

Rada Manojlović: Prevara je za muškarce kao sport, važno je da vas voli

Twitter

Rada Manojlović nastavlja da iz dana u dan fascinira svojim izjavama, koje degradiraju na više nivoa.

U novom intervjuu koji je dala za nedeljnik Star, folk pevačica podsetila se izjave da bi oprostila prevaru, a onda dodatno objasnila šta je time htela da kaže, odnosno – zbog čega smatra da to nije ništa loše.

“Žene me osuđuju jer sam jednom rekla da bih oprostila prevaru, ali mislim da se one mnogo opterećuju. One samo treba da budu svesne da svi muškarci varaju, da oni to ne doživljavaju kao mi” rekla je ona, a potom “poentirala”:

“Za njih je prevara fizička stvar, sport, trošenje kalorija, dokazivanje u čoporu ko je više žena imao i ko je uspšeniji. Oni su ko deca, samo se nešto takmiče i nadmeđu između sebe tako da – žene, ne opterećujte se, važno je da vas voli i da zna da ga vi volite i neće on nigde od vas.”


Ostatak intervjua, kao i ostale priče iz tabloida Star pročitajte na sajtu Novinarnica.net.


6 komentara

6 Comments

 1. HP7

  30. 11. 2017. at 11:54

  Vrhunac seksizma. Ako te voli nece te prevariti. Tacka.

 2. bassman

  30. 11. 2017. at 15:27

  Gde je ova usvojila ovakve stavove? Verovatno na selu u disfunkcionalnoj porodici… Pala je u mojim ocima totalno, jos od izjave o (ne)upoznavanju sa fanovima. Na koncerte joj sigurno necu doci.

 3. Iiiii

  30. 11. 2017. at 18:19

  Guska.

 4. Lola

  30. 11. 2017. at 22:52

  Jadna devojka,svako govori iz svog ugla. Ovo samo znaci da je niko nije voleo i bio joj veran. Kako ocekujete da misli da muskarac moze biti veran, kad je svaki varao.

 5. Svichky

  01. 12. 2017. at 02:02

  ahahaha glupe ste zene…ovo jeste tacno. cuj ako te voli nece te prevariti :D pa mozes da se zavaravas do sutra, jer ona pocetna zaljubljenost i strast bledi a muskarci razmisljaju poput gore navedenog i nisu sentimentalne prirode kao mi zene…za njih sex jeste ventil i sport. nemojte biti naivne. naravno da te nece prevariti prvih godinu dana dok je sve sveze i dok su strasti intenzivne i zaljubljenost jaka ali posle 5 godina veze, braka…ne budi sigurna ;)

 6. samira

  01. 12. 2017. at 21:48

  Ako ona tako misli i govori to je za njenog muskarca zeleno svjetlo da
  “trenira”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top