Connect with us

Rada Radenović: Traže mi da se odreknem deteta!

Šokantno

Rada Radenović: Traže mi da se odreknem deteta!

Iznela strašne optužbe (foto: Hello!)

Iznela strašne optužbe (foto: Hello!)

Rada Radenović tvrdi da mora da se odrekne starateljstva nad sinom Petrom kako bi ga upisala u vrtić!

Voditeljka je naišla na problem  jer je Petra dobila u vanbračnoj zajednici, iako je crnogorski biznismen Dejan Milić, detetov otac, priznao sina.

“Moje dete nije primljeno u vrtić. Da bi krenuo u obdanište, njegov biološki otac ili ja bismo morali da se odreknemo starateljstva. Po pravilu neko zvanično mora da bude staratelj jer ne možemo oboje biti pošto nismo u braku. Što bih se ja odricala starateljstva kad Petar sledeće godine kreće u obavezno predškolsko. Nema potrebe ni da se njegov otac odriče starateljstva,” ističe Rada i dodaje da joj nije lako.

“Bila bih nesrećna kada bih se odrekla starateljstva, pa makar to bilo i pro forme radi. Nije mi lako, ali nije mi ni teško. Razumem da je interes deteta na prvom mestu, ali ta procedura je komplikovana,” ispričala je voditeljka za Kurir.

Sa druge strane, sekretarijat za obrazovanje i zdravstvenu zaštitu tvrdi da starateljstvo nije problem za upis u vrtić.

Redakcija Tracara.com
Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Glupost u najavi

  20/09/2014 at 1:47 pm

  Boze, koja glupost, ona je jedina koja je rodila vanbracno dete? I samo njeno nece da upisu u vrtic! A mi smo ovce da u to poverujemo!!!!

 2. Da vam kazem

  20/09/2014 at 3:39 pm

  Koji problem ima pna da pise ove lazi i gluposti? Zasto objavljujete ove nenormalne vesti? Da roditelj mora da se odrekne deteta da bi islo u vrtic..|wtf..
  Btw..sajt vam je ocajan, vesti za decu ispod 12. Poradite na tome, nekad od izbora tekstova koje objavite dozivim transfer blama. Nikome nije u interesu da mu sajt posecuju samo deca do 15 godina…dzabe svi baneri i reklame i broj poseta, kada to nije potrosacka ciljna grupa.

 3. Jelena je

  20/09/2014 at 6:15 pm

  ha haaaaaaaa ! Pozadina je tu drugacija malo, u slucaju da odluce da se razidju onda onaj koji se sada odrekne starateljstva gubi dete. toliko o njihovom poverenju u ljubav i vezu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top