Connect with us

Radcliffe glumi Freddie Mercuryja
Film

Radcliffe glumi Freddie Mercuryja

Daniel će glumiti Freddyja

 

24-ogodišnji Britanac Daniel Radcliffe otelotvoriće na velikom platnu legendarng pevača Freddie Mercuryja. Iako je prvobitno ova uloga trebalo da pripadne glumcu Sacha Baron Cohenu, on je u poslednjem trenutku odustao od ovog angažmana.

“Daniel će odlično uteloviti Freddieja. Slične su visine i on zna da peva. Sasha je bio previsok – ima 190 cm”, poručuju producenti filmskog ostvarenja o preminulom muzičaru.

Iako Radcliff nije zvanično objavio da će glumiti pevača koji je preminuo od side 1991. godine, u svojim intervjuima u poslednje vreme govorio je da želi da pobegne od uloge malog čarobnjaka.

“Puno sam radio na svom glumačkom usavršavanju kako ne bih bio prepoznatljiv samo po ulozi Harryja. Sad sam već prestar da glumim dečaka s ogrtačem”, izjavio je nedavno glumac.

Inače, britanski tabloidi pišu da se Sacha Baron Cohen posvađao sa članovima benda Queen, zbog čega je odustao od snimanja filma. Problem je nastao zato što je Cohen želeo da Mercuryja prikaže kao promiskuitetnog muškarca, dok članovi njegovog benda žele da naprave porodični film.

Redakcija Tracara.com

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. lol

  22/09/2013 at 12:34 pm

  Ma bas mi je on za ovu ulogu! Neko legendaran treba da igra legendu!

 2. mon(JA KOMENTARIŠEM!!!!)

  22/09/2013 at 1:56 pm

  Sacha Baron Cohen više liči na Fredija nego ovaj koga ćemo uvjek znati po onom crnom Poteru(jer mislim da neće imati neku značajnu ulogu više)..Inače Sacha je najjači..Borat i Diktator ;)

 3. Kaya

  22/09/2013 at 2:05 pm

  Inace, su se na internetu pojavile informacije da ce u tom filmu Katy Perry da glumi Mary Austin (Fredijevu devojku)!

 4. Jovan

  22/09/2013 at 3:04 pm

  Ako ga naprave kao promiskuitetnog coveka, koji je spavao i sa muskarcima i sa zenama, kontam da ce tako biti realno prikazan. Ne bi bilo realno da naprave porodican film za takvu legendu koja je imala veoma buran zivot….

 5. Queen B !

  22/09/2013 at 3:31 pm

  Nisam bas sigurna da je Daniel pravi izbor :/

 6. Coffee_fan

  22/09/2013 at 9:41 pm

  Ni danijel ni Sasa nisu pravi izbor sa Fredija.Fredi je bio legenda.Jedan osrednji glumac i jedan sarlatan svakako ne mogu da iznesu takvu ulogu…

 7. atina

  22/09/2013 at 11:34 pm

  Daniel Radcliffe ima samo 165cm , ne razumem odakle ove (neproverene) informacije…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top