Prati nas

Radovan: Seks bez emocija? Ne, hvala!

Radovan: Seks bez emocija? Ne, hvala!

Jedan od učesnika ovogodišnjeg Survivora, Radovan Stošić otkrio je o čemu je razmišljao tokom preživljavanja na Kostariki.

Bivši mister Hrvatske je u intervjuu za Sexpress T-Portala priznao da je imao razne maštarije tokom svog boravka na ostrvu. “Ja sam u Survivor krenuo slobodan i rekao sam – šta  god da se desi, desiće se tamo, bio sam otvoren za sve. Nisam puno razmišljao o seksu, jer tamo ima puno bitnijih stvari od seksa. To je hrana, kako biti sit. Kasnije, kad smo shvatili neke stvari, tad si mogao razmišljati o seksu. Imao sam maštarije, bez toga ne mogu zaspati.

Učesnik, za koga se priča da je na Ostrvu odbačenih spavao sa makedonskom zečicom Aleksandrom, tvrdi da sa devojkama spava samo kada ima emocija. “Seks bez emocija nema veze sa seksom. U današnje vreme, moji vršnjaci sve i svašta rade. Nikada nisam bio sa više žena, ali bih naravno voleo, ne samo dve, nego ceo harem, pa kud puklo da puklo.”

Radovan kaže da je devojku prevario samo jednom, te da je uglavnom on bio žrtva prevara. “To nije dobro, baš zato što sam dobar, to koriste – nekad sam i predobar, svaka cura mi kaže da sam predobar za nju – tu je problem. Nema razlike između emotivne ili psihičke prevare. Morao bih da budem dugo u vezi da bih oprostio prevaru.”

foto: polleosport.hr6 komentara

6 Comments

 1. Max

  31/03/2012 at 1:14 pm

  Bas lep i zgodan decko !

 2. maja

  31/03/2012 at 1:17 pm

  a jeste sexy!

 3. ena

  31/03/2012 at 1:35 pm

  Perfect :D

 4. tea

  31/03/2012 at 5:17 pm

  ne znam ni koje hahahah ajmo dislajkovi

 5. Belieber

  31/03/2012 at 6:47 pm

  Radovan je realno najspremniji takmicar tamo. Decko je prezgodan i jedan od mojih favorita.

 6. Marija87

  01/04/2012 at 12:00 am

  HOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top