Connect with us

Rambo pozvao fanove da zajedno naprave pesmu!
Vesti

Rambo pozvao fanove da zajedno naprave pesmu!

Muzičar Rambo Amadeus poznat je po bliskom odnosu sa svojim fanovima. Tako je i ovoga puta poželeo da upravo oni budu deo njegove nove pesme.

“Imam zadovoljstvo da pozovem prijatelje, obožavaoce, muzičare, amatere, da učestvuju u stvaranju moje nove pesme. Potrebno mi je da odete do najpoznatijeg mesta u vašem gradu, okupite par prijatelja i da otpevate refren ove pesme. Pesma je jednostavna, lako se uči,” kaže Rambo i dodaje da za njega ne postoje granice:

“Bez obzira iz koje ste zemlje, može to biti na Aljasci sa Eskimima ili u sred pustinje sa Beduinima, u poljima pirinča sa Kinezima, naročito kombinacija svega navedenog. Posebno ćemo ceniti ako ne razumete tekst. Ideja da ljudi iz celog sveta pevaju moju pesmu je veoma, cool, verujte mi – započeo je na samom stratu kampanje politiku potpune transparentnosti. Nećemo nikoga nagraditi, a sve tantijeme idu, prirodno, meni!”

Završno snimanje spota za pesmu “Rambo, majstore” održaće se u Domu Sindikata 17. decembra na koncertu u Beogradu na kom će Rambu podšku pružati njegov verni bend Mutant dance sextet.

Pogledajte samo neke od video klipova koje su poslali Rambovi fanovi… Hit! :)

izvor: Trojka.rs

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. guns n roses

  05/11/2010 at 10:02 am

  rambo majstoreeeeeeee

 2. car

  05/11/2010 at 10:06 am

  RAMBO MAJSTORE BUDI AMBASADOR MUZIKE*

 3. kika

  05/11/2010 at 11:26 pm

  Hahahaaa kako me nasmeje uvek! A fanovi su mu jos ludji!

 4. natasa

  08/11/2010 at 3:27 am

  caaaaaaar :)))

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top