Connect with us

Rambo pozvao fanove da zajedno naprave pesmu!Vesti

Rambo pozvao fanove da zajedno naprave pesmu!

Muzičar Rambo Amadeus poznat je po bliskom odnosu sa svojim fanovima. Tako je i ovoga puta poželeo da upravo oni budu deo njegove nove pesme.

“Imam zadovoljstvo da pozovem prijatelje, obožavaoce, muzičare, amatere, da učestvuju u stvaranju moje nove pesme. Potrebno mi je da odete do najpoznatijeg mesta u vašem gradu, okupite par prijatelja i da otpevate refren ove pesme. Pesma je jednostavna, lako se uči,” kaže Rambo i dodaje da za njega ne postoje granice:

“Bez obzira iz koje ste zemlje, može to biti na Aljasci sa Eskimima ili u sred pustinje sa Beduinima, u poljima pirinča sa Kinezima, naročito kombinacija svega navedenog. Posebno ćemo ceniti ako ne razumete tekst. Ideja da ljudi iz celog sveta pevaju moju pesmu je veoma, cool, verujte mi – započeo je na samom stratu kampanje politiku potpune transparentnosti. Nećemo nikoga nagraditi, a sve tantijeme idu, prirodno, meni!”

Završno snimanje spota za pesmu “Rambo, majstore” održaće se u Domu Sindikata 17. decembra na koncertu u Beogradu na kom će Rambu podšku pružati njegov verni bend Mutant dance sextet.

Pogledajte samo neke od video klipova koje su poslali Rambovi fanovi… Hit! :)

izvor: Trojka.rs

Loading...

4 Comments

4 komentara

 1. guns n roses

  5 November 2010 at 10:02 am

  rambo majstoreeeeeeee

 2. car

  5 November 2010 at 10:06 am

  RAMBO MAJSTORE BUDI AMBASADOR MUZIKE*

 3. kika

  5 November 2010 at 11:26 pm

  Hahahaaa kako me nasmeje uvek! A fanovi su mu jos ludji!

 4. natasa

  8 November 2010 at 3:27 am

  caaaaaaar :)))

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top