Prati nas

Rashladite se u V.I.P. vili

Vesti

Rashladite se u V.I.P. vili

Sjajan provod uz koktele, DJ-a i uživanje pored bazena u bašti beogradske V.I.P. VILE je u punom jeku.

Jutarnje opuštanje uz kafu, popodnevna žurka uz DJ-a, podvodno fotografisanje, uživanje u fantastičnom prizoru zalaska sunca i noćno kupanje samo su deo onoga što vas čeka u V.I.P. VILI.

Pored letnje atmosfere i ispijanja najboljih koktela, za što konformniji boravak u vili očekuju vas udobne ležaljke, lazy bagovi i osoblje vile koje je tu za vas u svakom trenutku.

Ukoliko još niste posetili V.I.P. VILU na Dedinju, krajnje je vreme. Naoružajte se dobrim raspoloženjem, pozitivnom energijom, prijateljima i provedite savršeno popodne u V.I.P. VILI!

V.I.P. VILA otvorena je svakim danom od 11.00h do 23.00, osim ponedeljka. Petkom i subotom vila je otvorena do 04.00h ujutro. Više informacija i fotografije sa dosadašnjih žurki u Vili dostupne su na www.vipvilabeograd.com.

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Milica

    22/08/2012 at 7:10 pm

    Koliko ovakvih glupavih mesta nam je potrebno, sluze samo da se lece kompleksni nekih tamo nabedjenih pripadnika tzv elite i mladih biznismena…povraca mi se od ovih napucanih gluposti.

  2. nevena

    23/08/2012 at 2:12 pm

    ovakva mesta me apsolutno ne privlace,ali uopste! Zivim u NY, nagledala sam se mnogih VIP mesta..cuj”VIP”da sto sam vise vidjala ovakve jazbine to sam sve vise i vise volela (ionako obozavano) selo ! Dobar poslovni potez za ovce za sisanje:)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top