Connect with us

Raskid prijateljstva: Stanija napustila Kristijanov harem i združila se sa Tamarom! (Video)Šokantno

Raskid prijateljstva: Stanija napustila Kristijanov harem i združila se sa Tamarom! (Video)

Nazdravile početku prijateljstva (foto: screenshot)

Nazdravile početku prijateljstva (foto: screenshot)

Stanija i Kristijan noćas su se žestoko posvađali i izvređali, čime su prekinuli prijateljstvo koje je trajalo od početka rijalitija. Razlog tome svemu bio je to što se Golubović sprijateljio sa Jelenom Golubović.

Kristijan je vređao Stanijin fizički izgled, što ju je veoma pogodilo. “Skinite mi se sa grbače budale jedne! Bavite se sobom i svojim životom! Liži du*e Jeleni Golubović sa Medenicom zarad glasača, mene zaobiđite u širokom luku”, vikala je Stanija.

Golubović je u jednom trenutku prokomentarisao da njegova žena izgleda bolje od Stanije, kao i da on ima manje bora na licu. “Ti samo gledaš kamere. Znaš da te prate. Ne znam šta se dešava sa tobom”, rekao je Kristijan starleti, a sa tom tvrdnjom se složila i Jasmina Medenica.

“U pravu je. Spusti se malo na zemlju. Gubiš se”, rekla je Medenica.

Nakon toga, Stanija je izjavila da ne želi da bude deo Kristijanovog harema.

“Napuštam harem. Kristijan me ogovara sa Jelenom Golubović…Jadnik jadni”, rekla je Stanija Tamari, a onda se obratila i Goluboviću.

“Osvoji prvo mesto pa kupi sebi prijatelje jer ti ne znaš šta to znači. Izdao si me zbog glasova Jelene Golubović kojoj viriš iz du*eta. Samo me više ostavi na miru. Titrajte Medenica i ti toj nakazi jer za bolje i niste, samo mene ostavite na miru”, rekla je Stanija.

Kristijan je izvređao starletu pogrdnim rečima, nakon čega je izjavio da bi Staniji njen otac lupio šamar, da je živ.

“Moj otac da je živ ja se ne bih bavila ovim poslom. On mi ne bi dozvolio. Ali ja sam morala i uradila sve za svoju porodicu. On bi me ubio da je živ i da sam ja rešila da se slikam gola”, branila se Stanija.

“Ja sam takvima kao ti ostavljao po 10.000 dolara kad sam igrao rulet. Kakav bre tvoj američki život? To je tuga. O čemu ti pričaš?”

“Ja sam ponosna na sebe. Zaradila sam 100.000 dolara, studirala sam i zaradila, a ti pljuješ po tome”, odgovorila je Dobrojevićeva.

Posle niza uvreda, Stanija je prišla Tamari i Aci i nazdravila sa nekadašnjom suparnicom jer su ‘starlete pobedile golubiće’.

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Una

    22 December 2015 at 5:22 pm

    I mnoge druge devojke nemaju oca, pa ni majku, pa se ne ku*vaju. Izgovori !!! Sta, nije mogla u butiku da radi nekom? Kad se vec busa da ima fakultet nije znala sabrati dva i dva i raditi u trafici posteno? MRS

  2. ha

    23 December 2015 at 8:17 am

    ‘Ajde Una ne pravi se previše pametna, ne sudi tuđi život dok ga nisi živela, i ti da si lepa slikala bi se za naslovnu stranu i zaradila novac.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top