Prati nas

Raskinula dugogodišnju vezu sa direktorom Emotion-a, pa napustila i ‘Sve za ljubav’

Extra

Raskinula dugogodišnju vezu sa direktorom Emotion-a, pa napustila i ‘Sve za ljubav’

(foto: Instagram/katarina_sismanovic)

(foto: Instagram/katarina_sismanovic)

Voditeljka emisije Sve za ljubav Katarina Šišmanović okončala je osmogodišnju vezu sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcijske kuće Emotion. Jednu od najlepših voditeljki sa naših televizija mogli smo dug niz godina pratiti na TV Pinku u poznatom projektu koji spaja ljude, praveći im nezaboravna, najemotivnija i najluđa iznenađenja. Nakon što se okončala njihova emotivna veza, Katarina je u isto vreme i napustila emisiju, čiji je voditelj godinama. Iako raskid teško podnosi, tvrdi da on nema nikakve veze sa napuštanjem projekta i njenom poslovnom odlukom.

Za magazin Gloria nedavno je izjavila: “Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života”

Poznata voditeljka koliko god da teško podnosi prekid veze, trudi se i da ne pravi dramu od toga, pa je samim tim izjavila za spomenuti list, kako prenosi Alo: “Razlaz nikada ne može biti lak, ali sam bila spremna na njega. To je trenutak kada donesete odluku kao zrela osoba, bez suza, rasprava, priča. Ništa nije lako kada se prekine, ali kada shvatite da je to jedina opcija, onda treba da završite tu epizodu. Često kažu da vam posle šest meseci nedostaje i kamen koji vam ispadne iz džepa. Naravno da mi sve nedostaje i da boli”.

Poznato je da su Katarina i Goran više puta obnavljali vezu, a da li je ovo zaista kraj njihove romanse, vreme će pokazati.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top