Prati nas

Raskinuli Katarina i Alen?

Vesti

Raskinuli Katarina i Alen?

Učesnica rijalitija Survivor atraktivna Katarina Vučetić i bivši političar Alen Selimović raskinuli su svoju višemesečnu vezu, tako da svadbe, kojoj su već jednom pomerili zakazani datum, neće biti.

Informaciju da su raskinuli Katarina i Alen su pokušali da sakriju, kako bi suzbili senzaciju i pristiske medija. Katarine je, navodno, odlučila da preseče i prekine vezu s Alenom.

“Očigledno ih je za kratko vreme prošla ona zaljubljenost koja je planula na početku i što je vreme više prolazilo uviđali su koliko su različiti. Odluka da se raziđu bila je obostrana iako je manekenka prva pokrenula priču na tu temu. Tek kada su zakazali venčanje, realno su sagledali da njihov zajednički život ne bi bio onakav kakav oboje žele. U poslednje vreme su se i retko viđali jer je Alen često zbog posla putovao, dok se Katarina posvetila dizajniranju tašni. Svađe su izbijale zbog sitnica, što ih je navelo da shvate da nisu jedno za drugo. Kada su pre mesec dana otkazali svadbu tada su i raskinuli, ali su se dogovorili da o tome ćute u medijima i demantuju navode o definitivnom krahu ljubavi. Prvenstveno je Katarini to odgovaralo jer je otvarala butik i nije želela da štampa piše o njenom raskidu i time potisne informaciju o njenom kreatorskom angažmanu. Tako su se zapetljali kao pile u kučine jer se informacija o razlazu ovog para brzo proširila gradskim kuloarima”, rekao je za dnevne novine Press izvor blizak paru.7 komentara

7 Comments

 1. ...nina

  07/05/2011 at 9:10 am

  Pa nisu bili lep par.Svejedno mi je zao!!!

 2. Eva Depp

  07/05/2011 at 9:22 am

  tracaro,znam da danas nema nekakvih vesti,ali ovo…-.-

 3. DEMI

  07/05/2011 at 11:32 am

  AKO SU TAKO ODLUCILI.

 4. BOA

  07/05/2011 at 1:52 pm

  Pa cim su oni krenuli da pomeraju datum,da odlazu,da filozofiraju,znala sam da od toga nema nista.Joj,bre,Katarina,ti si bila za prikazivanje malo i provod,a ona odmah poverovala da ce da je zeni.

 5. tinanik

  07/05/2011 at 4:24 pm

  Brzo planulo, pa se brzo i ugasilo. Nekima se posreci, pa posle tako kratkog vremena znaju da je to osoba za ceo zivot, ali to je stvarno retko.

 6. malogradjanka

  07/05/2011 at 8:19 pm

  AKO SU ONI?

 7. Anita

  08/05/2011 at 9:31 pm

  Nije on za nju. Moze ona mnogo bolje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top