Prati nas

Rasta besan na Ivana Ivanovića: Preti voditelju zbog uvreda

Extra

Rasta besan na Ivana Ivanovića: Preti voditelju zbog uvreda

Ivanovic je u emisji repera nazvao 'debilom' (foto: Instagram.com/veceivan)

Ivanovic je u emisji repera nazvao ‘debilom’ (foto: Instagram.com/veceivan)

Stefan Đurić Rasta izazvao je prošle nedelje veliki skandal kada je sa četvoricom prijatelja, zbog navodnih neizmirenih autorskih prava, napao Slobodana Neštovića Loku.

Kao što se i očekivalo, u svojoj emisiji u petak, voditelj Ivan Ivanović, blizak prijatelj i saradnik Loke, prokomentarisao je ovaj incident, rekavši o reperu sledeće: “Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove”.

I u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima, u ponedeljak uveče, glavna tema bilo je fizičko nasilje kojim se poslužio Đurič, iako je, po Lokinim rečima, sve posledica Rastinog neznanja, jer je za pitanja o autorskim pravima nadlezan jedino SOKOJ, niko drugi.

Rasta ne može da pređe preko uvreda (foto: Instagram.com/stefanrasta)

Rasta ne može da pređe preko uvreda (foto: Instagram.com/stefanrasta)

Suprug Ane Nikolić nije mogao da pređe preko uvreda voditelja i toga što ga je nazvao debilom, te planira da ga tuži. “Rasta je došao kod mene besan, bio je ljut što se Ivanović umešao u njegov sukob sa Lokom. On nije gledao tu emisiju, ali su mu prijatelji javili šta je voditelj rekao i kako ga je nazvao. Preko toga nema nameru da pređe, već je čvrsto rešio da tuži voditela. Rekao mi je da mora da plati teške reči”, izjavio je neimenovani saradnik Stefana Đurića Raste za Stars.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. nenad

  26/04/2017 at 8:12 pm

  Ivan Ivanovic je retardirana spodoba kojoj je i dalje mesto u kes taksiju. Ali je u pravu za ovo sto je rekao. Rista ce uvek biti rista, mali debeli debil. Dobro sad kao da sam opisao Ivana ali sta ces.

 2. KLEOPATRA

  26/04/2017 at 10:12 pm

  NAZVATI NEKOGA DEBILOM JE JAKO TESKA UVREDA POGOTOVO AKO SE PRONALAZIS U NJOJ

 3. Edgar

  26/04/2017 at 10:28 pm

  Smrdljivinarkoman Rasta je toliko glup da ne razume osnove funkcionisanja autorskih prava

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top