Prati nas

Rasta otkrio koga je Loka još pokrao, kao i dosad nepoznate skandalozne detalje

Šokantno

Rasta otkrio koga je Loka još pokrao, kao i dosad nepoznate skandalozne detalje

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Prošlo je nešto više od 3 nedelje od sukoba u kom je, kako su preneli domaći mediji, reper Stefan Đurić Rasta sa četvoricom prijatelja napao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika marketinške agencije, koji je široj publici poznatiji kao stalni član postavke emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima.

I dok suprug Ane Nikolić i dalje tvrdi da do fizičkog kontakta nije došlo, Loka je nešto ranije u intervjuu za Kurir obrazložio da je zadobio kontuziju jetre, te da će cela istina biti dokazana na sudu jer postoji veliki broj svedoka celog incidenta, kao i snimci. Podsetimo, u istom intervjuu on je objasnio da je Rasta preneo svoja autorska prava na Sokoj, sa kojim on zakonski zarađuje jer ova organizacija ima monopol da distribuira sva autorska prava u našoj zemlji. Međutim, navodni dug od 100.000 evra, Nešović je tada nazvao Đurićevom fikcijom i nerealnom percepcijom koja se zasniva na nepoznavanju sveta muzičke industrije.

Sam Rasta je sinoć gostovao u emisiji Ami G i prvi put javno progovorio o ovom incidentu, istakavši da je sačekao da prođe cela pompa koju je njegov suparnik upotrebio za samopromociju. “Ovo je jedna tipična situacija u kojoj se jedno mafijaško vođenje izdavačke kuće svelo na to da niko nije mogao potraži ono što mu fali, a to su jasni ugovori gde se procentualno dele stvari “, započeo je Stefan, dodavši da su mu se ubrzo nakon svega toga javila jako velika i bitna imena iz sveta domaćeg šoubiznisa koja su prevarena na isti način, a koja će ga javno podržati kroz nekoliko dana, a potom i  na sudu.

U nastavku razgovora otkrio je samo neke od njih, a to su Ivana Negative i Beogradski sindikat, kao i mnoge druge zvezde iz sveta folk muzike. “Taj čovek već 20 godina funkcioniše na takav način da uvek uspeva da se izvuče iz bilo kakve situacije, ako se pravno krene na njega. (..) Ali nakon sve ove farse su isplovile mnoge stvari i činjenice zbog kojih mu neće biti spasa i sve će se regulisati pravnim putem.”

“Ja sam u poslednje vreme njegov najisplativiji izvođač, čiju je kampanju prodao za Coca Colu, a to sam saznao šetajući Adom, ugledavši orgoman bilbord sa Coca Colom i rečima moje pesme, u flašicama, u novinama, a od toga nisam dobio ništa. Tako da njegova priča koja je usko vezana za Sokoj i na neko moje neznanje, na šta se sve to svodi, je plitko i moguće do jednog momenta gde ljudi ne znaju o tome. U ovim stvarima gde moje klipove od 40-50 miliona pregleda isplaćuje strana kuća koja distribuiše sve to, to zaista nema veze sa Sokojom. Kampanja koja je prodata Coca Coli nema veze sa Sokojom.Prosto ništa nema veze sa onim u šta on pokušava da prevede tu stvar”, zaključio je Rasta.

Druga tema koju je Ognjen Amidžić želeo da pokrene u ovoj emisiji sa svojim gostom bila je afera oko Đorđa Balaševića, ali Rasta nije hteo ponovo da komentariše, osim što je istakao da mu njegov kredibilitet ne dopušta da sluša takvo nešto.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Roxy

  10. 05. 2017. at 09:03

  Najveci mafijasi su u sokoju. Ne samo da rade ovo sto je rasta rekao vec i vode jedan od najvecih legalnih reketa u srbiji gde naplacuju svakom javnom prostoru emitavanje muzike, veoma papreno, a novac zadrzavaju, isplacuju neke cudne sume pulenima, dok pravi umetnici od cijih pesama zaradjuju milione zive u bedi.
  Taj lokica neka objasni luksuz u kojem zivi i on i njegova familija i od cega je to platio. Naravno da ovo treba da ima epilog na sudu. A vi umetnici pamet u glavu i dignite se vise, ovi vas kradu decenijama a NISTA vam ne daju, dokle?!!

 2. nenad

  10. 05. 2017. at 12:16

  Ok da skrenem AKO SI JAVNA LICNOST BAREM SE POTRUDI DA LICIS NA NESTO. STA JE OVO NA FOTKI BRE? NEMAS PRAVA DA IMAS 200 KILA NEMAS NI 30 GODINA PUSIS 3KG TRAVE SVAKI DAN ZASTO TAKO IZGLEDAS

 3. realno

  10. 05. 2017. at 12:37

  Dobro je i rekao. Kredibilitet da sluša Balaševića. Ono kad sam sebi šukneš.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top