Prati nas

Razvod će ga skupo koštati: Evo koje troškove Sonja očekuje da joj Lukas plaća

Vesti

Razvod će ga skupo koštati: Evo koje troškove Sonja očekuje da joj Lukas plaća

Razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović je i dalje u centru pažnje medija. Slavni pevač je već otkrio da je bivšoj ženi, zbog ćerke Viktorije, poklonio kuću vrednu 700.000 evra, lokale i automobile, ali čini se da Sonji to nije dovoljno.

Naime, kako prenosi izvor blizak paru, Sonja želi da Lukas nastavi da plaća sve troškove, uključujući i školarinu za njenu stariju ćerku Sofiju.

“Sonja je imala niz zahteva za Acu, a išla je dotle da je tražila i da za njenu ćerku Sofiju nastavi da plaća školarinu, koja iznosi 3980 evra godišnje. Osim toga, na mesečnom nivou je tražila 500 evra za dadilju, 300 evra za obezbeđenje, 180 za prevoz malene Viktorije, 1000 evra za mesečne Viktorijine potrebe i 350 evra mesečno za zdravstveno osiguranje. Na gomilu nerealnih zahteva, Lukas joj je poručio da školarinu za njenu ćerku Sofiju više neće plaćati”, rekao je izvor, pa je dodao i:

“Rešila je da mu uzme zadnji dinar iz džepa, počela je s mesečnim zahtevima, a boga pitaj šta će još smisliti da bi mu izvukla što više novca. Zato je i blokirala Viktoriji telefon da se ne čuje sa ocem kako bi ga emotivno uslovljavala, ali on je rešio da ovog puta ne popusti i da zakonskim putem traži svoja prava”, prenosi Telegraf.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Roxy

  11. 09. 2017. at 13:28

  I ja hocu da postanem kraljica Engleske, mislim da ce moja zelja biti ispunjena pre ovih njenih ?? ?

 2. bbbbb

  12. 09. 2017. at 07:38

  Nakrao si se sa Markovicem ona to sve zna i zato trazi pola

 3. Minaž

  12. 09. 2017. at 20:35

  NAJVEĆI NERADNICI NA ESTRADI SU SONJA VU I VELJKO PIljkić!!!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top