Connect with us

Razvod?! Kim Kardashian i Kanye West navodno stavljaju tačku na brak!

Hot!

Razvod?! Kim Kardashian i Kanye West navodno stavljaju tačku na brak!

Još jedna glasina o razvodu poznatog para pokrenula je salve komentara na društvenim mrežama. Izgleda da u ljubavnom gnezdu Kardashian/West nije sve tako bajno.

Prema navodima izvora, Kim i Kanye su bili rastavljeni čak šest nedelja, nedugo pre obeležavanja treće godišnjice braka. Iako svađa tada nije bila ozbiljna, odlučili su da se odvoje na neko vreme, međutim, sada su se stvari navodno pogoršale.

Pored mnogobrojnih problema između slavnog para, Kim smatra da je njen brak sa Kanyeom negativno uticao na njenu sliku u javnosti.

Neimenovani izvor izjavio je za Radar Online da je Kim uplašena za svoj javni status kao i da oseća da joj se popularnost znatno smanjuje i da za to krivi svog supruga Kanyea.

Kendall i Kylie, mlađe polusestre slavne starlete sve češće pune naslovne strane, ostavljajući Kim vidno zabrinutu da polako nestaje sa mape poznatih.

“Ona shvata da su svi trenutno sve manje zainteresovani za nju, i u pravu je. Ali ne zna šta da radi po tom pitanju” izjavio je izvor za Radar.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. wtf

  28/07/2017 at 11:28 am

  Sve paznja je uvijek na kim, i kendall i kylie polako gube na popularnosti. Otkako je pokrenula kkw beauty napravila je odlican marketinski potez. Ne skodi dodati i da cekaju trecu bebu jer je surogat majka u trecem mjesecu trudnoce.

 2. DUPE KIM KARDASIJAN

  28/07/2017 at 1:33 pm

  wtf
  pa da budemo iskreni,KIm je oduvek bila lokomotiva,a svi ostali iz klana samo prikolice koje su bile zakačene za nju i koje je ona vukla

 3. Samantha

  28/07/2017 at 2:41 pm

  Pa neka opet snimi neki pornic, tako je i postala popularna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top