Prati nas

Razvodi se Mateja Kežman?

Extra

Razvodi se Mateja Kežman?

O fudbaleru Mateji Kežmanu ove nedelje se dosta pisalo: prvo je proveo noć u pritvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a onda su tabloidi objavili da su Marina Tadić i on proveli vikend u Crnoj Gori.

“Mateja već duže vreme ne živi sa suprugom, a pitanje je vremena kada će to i ozvaničiti. On brine o Emiliji i njihovoj deci, ali njih dvoje nemaju više mnogo zajedničkih trenutaka, pa se Mateja u poslednje vreme često može videti u beogradskim klubovima u sitne sate”, kaže izvor blizak poznatom fudbaleru za Telegraf i dodaje da su se Mateja i Marina upoznali upravo u jednom od poznatih prestoničkih klubova.

“Da li zbog njegovog braka i neraščišćenih odnosa sa suprugom ili nečeg trećeg, tek njih dvoje nisu javno pokazivali naklonost. A onda se pre nekoliko meseci pročulo da su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom prestoničkom klubu i tada su počela nagađanja.”

Marina Tadić oglasila se na Facebooku povodom naslova u novinama da je sa Mateljom prošli vikend provela u Budvi.

“Dragi moji “novinari” kad budete imali slike gde se sa nekim grlim, ljubim i razmenjujem nežnosti možete reći da sam u vezi, a do tad se nosite svi u tri lepe! Ostavite me više na miru da se družim sa ljudima koje volim. Ja shvatam da sam ja javna ličnost i da se bavim takvim poslom, ali što je mnogo mnogo je!!!! S kim god da se družim ja sam sa njim u vezi! Pa dokle više? Mateja Kežman je moj prijatelj i tako će uvek biti! I baš mi je žao što vam rušim vaše tužne i odvratne priče.”4 komentara

4 Comments

 1. M

  12/04/2012 at 12:45 pm

  Po sklopu recenica i komentaru na FB se jasno moze videti koliko je ova pevacica ”inteligentna” i obrazovana… IQ ispod svakog proseka! :-D

 2. Andrijana

  12/04/2012 at 1:11 pm

  Koliko me nervira ova Marina,sva je smotana,ma odvratna!

 3. Život je lep. :)

  12/04/2012 at 1:23 pm

  @M- upravo sam to htela da kazem. Boze, koliko napucanih i umisljenih ljudi na ovom svetu..

 4. Casper the unfriendly ghost :P

  12/04/2012 at 2:36 pm

  @M
  Šta je netačno rekla?

  Nemam formirano mišljenje o Marini Tadić, ali da te stalno opsedaju novinari ne verujem da bi ti bilo svejedno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top