Prati nas

Renée Zellweger: Novi dečko i usvajanje deteta

Extra

Renée Zellweger: Novi dečko i usvajanje deteta

Poznata glumica mogla bi uskoro da postane mama

Američka glumica Renée Zellweger mogla bi da uskoro ostvari svoj najveći san i postane majka.

44-godišnja glumica Renée Zellweger ima veoma uspešnu karijeru i puno osvejenih nagrada za doprinos filmskoj umetnosti. U poslednjih nekoliko godina okrenula se više režiji nego glumi, pa joj je tako raspored obaveza dosta fleksibilniji i omogućava joj da ispuni najveću svoju želju i postane majka.

Izvor blizak glumici kaže da je oduvek želela da ima decu, ali da nije htela da bude samohrana majka: ”Razmišlja da usvoji dete. Režira i radi na sopstvenim projektima tako da ima vremena da izgradi ozbiljan odnos sa pravim čovekom za nju. Nadam se da će imati porodicu o kojoj je uvek sanjala”. Renée je trenutno u vezi sa Doyleom Bramhallom II, gitaristom, koji joj je prijatelj iz detinjstva i koji svira u bendu Erica Claptona. Izgleda da je njihov odnos prilično ozbiljan, jer je ona oduvek tražila osobu koja će biti spremna da deli roditeljstvo sa njom.

Izvor takođe kaže da je glumica uvek mislila da će do ovog trenutka uveliko gajiti decu negde na selu i svesna je da u njenim godinama mora biti otvorena za usvajanje. Ona gleda na stvari pozitivno i izgleda da će joj se najzad želja i ostvariti.

foto: promo/ D. J. / Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Jovan

  23. 10. 2013. at 19:19

  Drzimo fige da ostanes trudna, a ako kojim slucajem ne, cin usvajanja deteta je jako plemenit. :)

 2. Maja

  23. 10. 2013. at 22:34

  Zelim joj da joj se to ostvari… Ona je jako ispravna i posebna osoba i mislim da je jako pozitivno to sto ceka muskarca sa kojim ce deliti roditeljstvo- ipak je vazno da dete ima oba roditelja-bez obzira koliko je neko imucan i moze svasta nesto materijalno da priusti!

 3. Magdalena

  24. 10. 2013. at 11:41

  U Kuriru je izasao clanak o poznatima koji ne zele decu,tu je i deo o Renee gde ona kaze:”Majčinstvo mi nikad nije bilo ambicija. Generalno nikad ne razmišljam tako, i nikada mi se nije desilo da kažem sebi da ću na primer do 19. godine da uradim nešto, ili da ću sa 25 biti na nekoj određenoj poziciji u životu. Živim dan za dan i stvari prihvatam onako kako se dešavaju. Samo želim da budem nezavisna i da budem u stanju da vodim računa o sebi. Sve ostalo mi je mutno”,pa se pitam otkud sad to odjednom :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top