Prati nas

Retrospektiva protekle nedelje

Retrospektiva protekle nedelje

Najčitanije ove nedelje…

Šta ste najviše čitali i komentarisali ove nedelje? Dve pevačice, glumac i dva tragična događaja najviše su privukli vašu pažnju.

Najčitaniji tekst u nedelji za nama bio je tekst o pevačici Jeleni Karleuši, koja je na svom Twitter profilu objavila fotografiju sa ćerkama, na kojoj se vidi da je njena starija ćerka polomila ruku. Brojnim komentarima želeli ste da kažete šta mislite o pevačici, njenoj obajvi fotografije, ali i da prokomentarišete tuđe komentare.

Vest da je Antonio Banderas, poznati španski zavodnik, izjavio da je fan starlete Stanije Dobrojević izazvala je dosta polemike. Neki su bili sigurni da je profil poznatog glumca na Facebook-u lažan, dok su se drugi ponosili što je Antonio pohvalio Srpkinju.

Tragična vest da je Cory Monteith umro u 31. godini i dalje trese Holivud. Njegove kolege, prijatelji i porodica ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema. Zvezda popularne serije Glee ostaće zapamćen kao dobar dečko, koji nije uspeo da se izbori sa svojim demonima, uprkos ogromnom trudu.

Mlada i talentovana Nevena Božović održala je promociju svog prvog spota za pesmu Pogledaj me. Fotografije sa promocije, novi spot i Nevenini gosti izazvali su puno komentara kod naših čitalaca.

Još jedan tragičan događaj obeležio je ovu nedelju: muž pevačice Goge Sekulić preminuo je samo dva meseca nakon njihove svadbe. U komentarima ste saosećali sa pevačicom zbog tragične vesti.

Šta je ostavilo najjači utisak na vas?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

D. J. / Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Belieber 4Ever (Malo sutra xD)

  21/07/2013 at 8:54 pm

  Ne mogu da verujem da je fotografija JK vest nedelje!o.O

 2. Marmelada Baby

  21/07/2013 at 9:55 pm

  Mislim da se desilo nesto neuporedivo tuznije sto je svima normalnima u Srbiji polomilo srca.Ovaj amer je umro od droge,zar njega treba zaliti?

 3. POW

  21/07/2013 at 9:59 pm

  A LADY GAGA?

 4. buba mara

  21/07/2013 at 10:45 pm

  Smrt male Tijane je najtuznija vest koja je potresla Srbiju!Mala Tijana eto nije Vip,pa niste o njoj pisali,ali cinjenica je da je to velika tragedija!Takodje i smrt mlade devojke koju je nehotice ubio sin Zeljka Mitrovica.Tragedija za obe porodice.Smrt Goginog muza je isto tragedija,mlad covek “ode”iznenada!Zao mi je svakog prerano ugasenog zivota,pa i zivota ovog kanadskog glumca!Ostale vesti necu komentarisati.Previse je tragedija prosle sedmice bilo i one su zasenile sve ostalo!

 5. Sofija Topalovic

  07/08/2013 at 2:46 pm

  Mene je potresla vest smrti Goginog muza i smrti Cory Monteitha. Slazem se sa tim da je nemoguce da je Karleusina slika potresla mnoge. Ili Nevenina pesma. I Sara Jo ima novu pesmu i Saska je ima kao i mnogo drugih pevaca. Mene je ipak NAJVISE potresla smrt male Tijane, smrt Goginog muza i smrt ovog glumca.
  Ipak, smrt je smrt.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top