Prati nas

Revolucija u ‘Parovima’: Takmičari napustili vilu zbog honorara (VIDEO)

Revolucija u ‘Parovima’: Takmičari napustili vilu zbog honorara (VIDEO)

Takmičari na izlazu iz vile (foto: Screenshjot)

Takmičari na izlazu iz vile (foto: Screenshjot)

Nešto što nismo moglu da pretpostavimo da će se dogoditi, desilo se sinoć u vili Parova. Izbila je prava revolucija među takmičarima zbog honorara, a produkcija je oštro kaznila petoro takmičara – diskfalifikacijom.

Najpre je voditeljka Bojana Rostivojević objavila da su “zbog uništavanja inventara i pisanja po stolu svi učesnici kažnjeni sa po 50 evra. Zbog ometanja emisije i nesaradnje sa produkcijom svi učesnici kažnjeni su po 300 evra. Zbog ispoljavanja agresije prema gostu u emisjii Jelena Krunić je kažnjena sa 200 evra. Zbog nedopustivog agresivnog ponašanja, napada na gosta i polivanja Ljuba Pantović je kažnjena sa 1.000 evra”, ali Vesna Rivas je čak dobila nagradu u iznosu od 500 evra. Voditeljka je dodala i da je glavna nagrada smanjena sa 100.000 na 80.000 evra.

Kada je završeno Izbacivanje, besni učesnici su otkrili koliko zarađuju u rijalitiju, a potom su predvođeni Slađom Petrušić pokušali da napuste zemunsku vilu. “Što je ona Aleksandra Krstić nagrađena sa 500 evra a spavala je po koferima?”, bunio se Manijak. Slađa, Ljuba Pantović, Dalila Moreno i Jelena Krunić su prve ustale protiv produkcije. “Ne treba mi jedan cent više, ja to mogu da zaradim i napolju! Pustite me odavde ološi jedni! Gasimo se, nema nas!”, vikala je Dalila. “Ja sam im rekla: ‘Je l’ hoćete da se*u po meni?’ Platite, sedeću unutra pa nek se*e ko hoće! A ne, ja ušla da zaradim, pa mi uzete taj dinar i dozvolite da go*na se*u po meni!”, dodala je Ljuba kroz suze.

Pobunjenici (foto: Screenshot)

Pobunjenici (foto: Screenshot)

Zatim je Slađa preuzela inicijativu i predložila: “Svima će nam smanjiti honorare ako se ne pobunimo svi zajedno. Moramo se svi pobuniti da izlazimo, ako to ne uradimo oni će nas je*ati”, pozvala je Petrušićeva cimere da svi zajedno napuste vilu.

Pridružili su joj se Dalila, Ljuba, Aleksadnra Subotić, Manijak, Tijana Ajfon, Anamarija, Miljana Kulić i Ksenija. U trenutku kada su krenuli ka vratima program je prekinut, ali kasnije u prenosu uživo nisu bili svi ukućani.

Onda je produkcija, potpuno neočekivano, u program odbila da vrati vodeće aktere ovog događaja – Slađanu Petrušić, Tijanu Maksimović Ajfon, Miljanu Kulić, Dada Solomuna i Dragana Tošića.

Sada već bivši takmičari, već su se pohvalili novim fotografijama na društvenim mrežama, a TV Happy se oglasio zvaničnim saopštenjem.

“Pošto ih je produkcija rijalitija Parovi dobro isplaniranim provokacijama podelila u dva tabora, jednom za i drugom protiv, puštajući ih da međusobno grade odnose, kojima će zabavljati gledaoce Happy televizije, pojedini učesnici su to shvatili preozbiljno, zaboravljajući da je program u kojem učestvuju pretežno zabavno-humoristički. Posle žestokih kazni, jer su u emisiji Parovi na vrućoj stolici, preterali u ponašanju prema gostu Srboljubu Subotiću, dovedenom da isprovocira novu takmičarku Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru, učesnici su se opet podelili u dve ekipe: one koji podržavaju kaznu produkcije i one koji se ne slažu. Vesna Rivas je tom prilikom nagrađena sa 500 evra zbog dobre saradnje sa produkcijom. Postignut je šou, koji je zabeležio veliku gledanost. Između takmičara je, međutim, došlo do svađe, napadali su jedni druge, a u jednom trenutku, grupa koja nije podržavala nagradu od 500 evra koja je pripala Vesni Rivas, počela je da udara na glavna vrata, tražeći od produkcije da i oni dobiju nagradu za nešto, jer su ovog puta svi kažnjeni zbog nepristojnog ponašanja prema gostu u emisiji. Najgore je prošla Ljuba Pantović, kojoj je od honorara skinuto ravno hiljadu evra! Podsećamo, produkcija Happy televizije najstrože kažnjava agresiju, uništavanje imovine vile u kojoj borave i nepoštovanje produkcije”, navodi se, između postalog, u saopštenju Happyja.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Mixi

    14/02/2017 at 1:42 am

    Svu tu nezahvalnu bagru izbaciti napolje. Osilili se i poverovali da su zvezde. Niko sa karijerom ne može sebi da priušti da smrdi 6 mesec na televiziji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top