Connect with us

Rijaliti zvezda zaradila 500.000 dolara od striptiza!
Vesti

Rijaliti zvezda zaradila 500.000 dolara od striptiza!

Do sada je zaradila više od polamiliona dolara! (foto: Celebuzz)

Do sada je zaradila više od pola miliona dolara! (foto: Celebuzz)

Proteklog vikenda pisali smo o razvojnom putu zvezde rijalitija Teen MomFarre Abraham, koja je postala porno glumica, pa spisateljica, konobarica i na kraju striptizeta! Američki mediji pišu da će 23-ogodišnja Farrah, ako ovako nastavi da zarađuje, uskoro postati milionerka i to samo od striptiza!

Farrah kaže da je striptiz za nju eksperiment. “To je način na koji dobijam inspiraciju za stvaranje svojih knjiga i filmova. Nažalost, ne mogu otkriti o kojim se tačno projektima radi. Uvek sam zainteresovana za sve ženske priče i teme. I dok to radim, plaćaju me da igram ulogu i da se informišem“, rekla je nekadašnja rijaliti zvezda za RadarOnline, dodajući da je za manje od mesec dana, koliko se bavi striptizom, inkasirala neverovatnih 544.000 dolara!

Sat vremena Farrinog plesa od 22. avgusta koštaće 2.500 dolara, dok će za 10 minuta oni koji žele da im igra morati da izdvoje 500 dolara.

Redakcija Tracara.com

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Nicki Minaj's Biggest Barb

  20/08/2014 at 9:20 pm

  Najgore mi je kad se ovakve žene prave pametne: “To je način na koji stvaram inspiraciju za svoje knjige i filmove.” Kad si već takva budala,barem priznaj-Glupa si,ne znaš ništa pametnije da radiš pa moraš da prodaješ tijelo jadnim muškarcima za novac. Traži inspiraciju-malo sjutra! Ili kad Stanija priča da se obraće svojim “fanovima”,ona misli da ima 10-ogodišnjih djevojčica koje sanjaju da postanu starlete i prate nju da nauče kako da se guze na slici! Glupe,neobrazovane žene!

 2. Zoki

  20/08/2014 at 11:43 pm

  Nema tu previse pametovanja, niti se pravi glupa nit’ pametna, jednostavno radi ono od cega ce da zivi kao niko. Sta vrijedi nama sto moralisemo, pozavrsavali fakultete a zahvaljujuci divnoj drzavi sjedimo kuci. Posla nema pa nema. Ko moze ovim da se bavi, svaka im cast, i nek’ im je sa srecom svaki zaradjeni euro… Mi cemo sad da osudjujemo nekoga i moralisemo ovuda… Da, da… Kako da ne…

 3. guza iz mk

  21/08/2014 at 2:59 am

  sta je sa sisom?

 4. Lepi

  21/08/2014 at 11:03 pm

  Pričajte vi što hoćete ali ona sve bogatija i bogatija postaje nemožemo imati sve u životu: zdravlje, čast,sreću,ljubav,posao nečega se moramo odreći radi slave i novca .Novac je ipak nešto što svima daje moć.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top