Prati nas

Rijaliti zvezdi ponovo otkriven tumor!

Šokantno

Rijaliti zvezdi ponovo otkriven tumor!

Zvezda rijaliti serijala MTV-ja The Challenge, Diem Brown, ponovo je hospitallizovana 25. septembra nakon što joj je otkriven tumor na bubregu. Ovo je još jedna pretnja po život mlade Diem, kojoj je prethodno dijagnostikovan rak debelog creva zbog kojeg je u roku od tri dana, dva puta išla na operaciju.

Uprkos zdravstvenim problemima opasnim po život, Diem se trudi da ostane pozitivna. “Bila sam jako frustrirana jer me moje telo izdaje, iznova i iznova. Teško je pronaći snagu za borbu sa bolešcu i biti optimističan, ali dajem sve od sebe.”

“Doktori su mi rekli da mi je levi bubreg bio u potpunosti zakrčen a da je desni radio sa samo 25% kapaciteta, zbog tumora koji su ih zahvatili”, rekla je Diem u intervjuu za magazin People, “Nakon višečasovne operacije, uspeli su da mi otklone tumore i ugrade stentove kako bi povratili funkciju mojih bubrega”.

Njen dečko CT, sa kojim je više puta raskidala i mirila se, na svom Instagram profilu objavio je sliku Diem u bolničkom krevetu, kako bi podstakao ljude da doniraju novac i pomognu joj u finansiranju medikamenata i skupih hirurških zahvata koji joj predstoje.

J.V.M./Tracara.com


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top