Prati nas

Rijana i 4 pištolja!

Vesti

Rijana i 4 pištolja!

Moja draga čitateljka Milena poslala mi je jednu zanimljivu vest. Naime, na internetu su osvanule nove slike pevačice Rijane, i to ne bilo kakve…rijana8

Stvarno mi nije jasno šta se dešava u glavi ove devojke koju vidite na slici. Umesto da se posle incidenta sa Kris Braunom smiri, Rijana opet uživa u medijskoj pažnji. Naime, na internetu su se pojavile slike novih Rijaninih tetovaža. Da joj se život jos nije sredio, pokazuje i “zanimljiv” izbor tetovaža – 4 mala PIŠTOLJA!

Pištolji su veličine nekoliko centimetara i nalaze sa na ramenima i ispod pazuha, simetrično raspoređeni. Umetničko delo je obavio poznati njujorški tatoo majstor Bang Bang, koji je očigledno opsednut oružjem. Ovo nije baš neka pozitivna poruka za Rajanine fanove, zar ne??? Posle napada kad ju je Kris Braun pošteno istukao, sad kao poruku šalje šta? Da voli nasilje?! Užas, totalno uvrnuto!

rijana1253 komentara

53 Comments

 1. *NENA*

  24/04/2009 at 8:26 pm

  BAS JE COOL I UVEK JE BILA!!! NAJSLADJA JE I OBOZAVAM JE!

 2. SLATKA MALA PRINCEZA

  01/05/2009 at 5:36 pm

  i ja isto obazavam je

 3. Mirko

  05/11/2009 at 10:43 pm

  Alo seljaci, niste kompetentni da serete po Rihanni.. Pratite malo njen zivot i rad pa onda pisite kojekakve gluposti -.-‘ Sta uopste pisete ovde o njoj, ovo je za granduse sugave..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top