Connect with us

Rijana i Kris Braun: svako kod svojih roditelja
Vesti

Rijana i Kris Braun: svako kod svojih roditelja

Posle strašnih dešavanja između Rijane i Kris Brauna, ovo dvoje mladih muzičara se još uvek ne oglašavaju. Ali po saznanjima sajta People.com Rijana se nalazi na Barbadosu kod svojih roditelja, dok se Braun nalazi kod svog oca u Virdžiniji. Rijanin tata, kad je čuo za ova događanja preko medija, nije mogao da veruje da je pretučena žena stvarno njegova ćerka. Ali kad se sreo sa njom na Barbadosu u četvrtak uverio se da je Rijana dobro. Evo šta je izjavio: “Ima nekoliko modrica, ali će biti dobro, bar se nadam. U jednom trenutku čućete i nju, očekujem da će se založiti za sve žene na svetu, koje su njenoj situaciji.”

A progovorio je i Braunov otac rekavši da se devetnaestogodišnji Kris kaje i da bi voleo da zna kako je Rijana… Hmmm, o tome je trebalo da razmišlja ranije…

Inače na fotografiji možete videti Rijanu sa svojim tatom Ronaldom, koji su uslikani na Rijaninom rodnom Barbadosu pre par godina.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Jovana`94

  15/02/2009 at 11:52 am

  Chris je budala.Jos kad pomislim da sam nekad pomislila da je dobar…ax,ax te holivudske zvezde..misle-sve im je dozvoljeno….jadna Rihanna pored takvog jadnika…Hvala Bogu da ga je napustila..samo se nadajmo da ce tako i ostati. :)

 2. milica

  15/02/2009 at 9:24 pm

  hvala bogu da je rihanna na sigurnom!

 3. Pingback: Kris Braun progovorio!

 4. cicko

  20/02/2009 at 1:48 pm

  otac joj teski narkoman

 5. tinche I malecka

  28/02/2009 at 4:19 pm

  POZZZZZZZZZZZ CALETA

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top