Prati nas

Rita Ora objavila pesmu u kojoj priznaje da je bi: Koleginice osule paljbu na nju

Vesti

Rita Ora objavila pesmu u kojoj priznaje da je bi: Koleginice osule paljbu na nju

“Nisam samo na jednoj strani, otvorenog sam uma, ja sam 50/50 i nikada to neću kriti”, peva Rita u novoj pesmi.

Nova pesma Rita Ore je podelila mišnjenja javnosti Lipstiq

Pevačica Rita Ora je ovog vikenda objavila novu pesmu Girls, u kojoj gostuju i pevačice Bebe Rexha, Charlie XCX i reperka Cardi B. U novom singlu, Rita otrkiva da je biseksualka.

Rita u novoj pesmi otvoreno preva o ličnim iskustvima koje je imala sa devojkama, priznajući da joj je inspiracila bila njena omiljena pesma I Kissed a Girl od Katy Perry. Deo teksta pesme glasi i: “Nekada samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke/ Crveno vino, samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke/ Nisam samo na jednoj strani, otvorenog sam uma, ja sam 50/50 i nikada to neću kriti”.

Iako je pesmu napisala sa namerom da postane biseksualna himna, popularne pevačice Hayley Kiyoko i Kehlani su osule paljbu na Ritu i njenu pesmu, uz optužbe da komercalizuje biseksualnost.

Hayley, popularna gej pevačica koja otvoreno peva o svojim ljubavnim vezama, je na društvenim mrežama između ostalog napisala i: “Ne treba mi vino da bih volela devojke. Volim žene ceo svoj život”, i “Ovakva pesma samo podstiče muški pogled, marginalizujući ideju žena koje vole žene”.

Pevačica Kehlani se takođe oglasila na društvenim mrežama gde je napisala: “Ne želim da budem TA osoba, ali bilo je mnogo neprijatnih citata i trenutaka. Bilo je štetnih stihova. Tačka”.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top