Prati nas

Rob Kardashian otpratio porodicu sa Instagrama i izvređao sestru!

Šokantno

Rob Kardashian otpratio porodicu sa Instagrama i izvređao sestru!

Brat i sestra dok su bili u ljubavi! (foto: 9ijanews.com)

Brat i sestra dok su bili u ljubavi! (foto: 9ijanews.com)

Jedini muški član porodice Kardashian, Rob Kardashian, šokirao je svoju porodicu, kao i pratioce na Instagramu svojim potezom.

Naime, Rob je u toku jučerašnjeg dana postavio fotografiju lika Amy Dunne, koju tumači Rosamund Pike u filmu Gone Girl i uporedio je sa svojom sestrom Kim Kardashian.

“Ovo je moja sestra Kim. Ku*ka iz filma Gone Girl”, napisala je rijaliti zvezda ispod fotografije na kojoj je glumica prekrivena krvlju. Lik sa kojim je Rob Kardashian uporedio svoju sestru govori o psihotičnoj ženi koja lažira svoju otmicu i čak ne preza ni da počini ubistvo. Međutim, Robert se nije tu zaustavio već je otišao korak dalje, pa je sa Instagrama otpratio čitavu svoju porodicu.

Iako se i ranije pričalo da su odnosi između brata i sestre pomalo zategnuti, ovakav Robertov potez šokirao je svetsku javnost.

Mišljenja oko čitave situacije su podeljenja, dok jedni smatraju da je mladi Kardashian samo još jedan od poznatih ličnosti koja je žrtva hakera, drugi ipak smatraju da to ima veze sa izjavom njegove sestre Khloe Kardashian, koja je dan ranije sa javnošću da njen brat pati od socijalne anksioznosti.

Kako će se dalje odvijati odnosi unutar najpopularnije reality porodice na svetu, imaćemo priliku da pogledamo u novoj sezoni Keeping Up With The Kardashians, koja je počela sa emitvoanjem na televiziji E!.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. DrunkInLove

    23/03/2015 at 9:56 pm

    Ma ova mu rekla da prestane sa jede kao svinja, da se samo zali, smara i da smrsa i ovaj poludeo 100%. Razmazenko, svi znamo kakav je.

  2. jaca

    24/03/2015 at 9:07 am

    A ima mu ko i reci da smrsa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top