Prati nas

Robi Vilijams o svojoj borbi sa drogom

Vesti

Robi Vilijams o svojoj borbi sa drogom

Pevač Robi Vilijams, nedavno je u jednom intervjuu otvoreno pričao o svojoj zavisnosti o mnoge nedozvoljene supstance od marihuane, preko spida, LSD-a pa sve do kokaina…

Njegova zavisnost je u jednom trenutku bila toliko jaka da je muzičar svoj pakao droge opisao ovako:

“Nisam bio dobro. Umirao sam. Došao sam do tačke u kojoj me zaista, ali stvarno nije bilo briga”, kaže on i dodaje da je taj ples po ivici bio kritičan zbog toga što ga je, za razliku od ranijih kriza kada se ‘samo’ gojio i padao u depresiju, ovoga puta bio stvarno jednom nogom u grobu.

Robi priča da su njegovi problemi sa narkoticima počeli još 1993. godine, na početku njegove muzičke karijere, i da je eksperimentisanje sa drogama trajalo sve do 2007. godine kad je otišao na rehabilitaciju, i od tada je čist.

Ipak ono čega se do danas nije odrekao je marihuana, za čiju legalizaciju se zalaže, ali ipak ističe da i tu supstancu jako loše podnosi, jer kako on kaže i od običnog čaja ima psihoze(?!). Takođe još jedna loša strana konzumiranja marihuane, ako je verovati Robiju, je to da u njegovom organizmu izaziva ogroman apetit, što je učinilo da prethodinih par godina nabaci nekoliko kilograma viška.

Kako god bilo, poslušajmo ono što Robi najbolje radi… U pitanju je poslednji singl “Morning Sun” sa albuma “Reality Killed The Video Star”

izvor: Tportatl.hr, Blic.rs3 komentara

3 Comments

 1. Niki

  10/03/2010 at 11:53 pm

  Najvise od svega mrzim da slusam kako se pevaci bore sa drogama.. kako samo mogu da pricaju o tome..i ja imam iskustva, pa sta??
  Najbolje da napisem knjigu.Bezzvezz

 2. zuzus

  11/03/2010 at 4:35 pm

  glumac? ;)

 3. Aladin.....

  12/03/2010 at 5:42 pm

  no comment..na sve ovo ..ali da Robbie ima lepe pesme i ima ih..>;))))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top